Hamilelikte denize girmek

cisembrhn35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
61
12
38
Kızlar 17+4 hamileyim sıcaklar geldi yazlıktayım denize girmek istiyorum ama Seferihisarın suyu soğuk sizce girsem zararlımıdır

ben de aynı soruyu soracaktım. Haziran ayı için kıştan rezervasyon yaptırmıştık şimdi acaba girebilir miyim diye düşünüyorum.

O zaman bu sene hiç giremem Seferihisarın suyu hep soğuk maalesef 😃 seneye bebişle inşallah 🥰
Çok küçükken gitmiştim hatırlıyorum evet dişe dokunur bi soğuğu var bebek için de iyi olmayabilir belki havuzda ılıtıp sokabilirsiniz. Ben didimde ilk hamileliğimde girmiştim ama suyu normaldi. Yüzmek çok iyi hamilelikte ama soğuk su sistit falan yapabilir zararlı olabilir.

Çok küçükken gitmiştim hatırlıyorum evet dişe dokunur bi soğuğu var bebek için de iyi olmayabilir belki havuzda ılıtıp sokabilirsiniz. Ben didimde ilk hamileliğimde girmiştim ama suyu normaldi. Yüzmek çok iyi hamilelikte ama soğuk su sistit falan yapabilir zararlı olabilir.
Maalesef yaz ayında bile baya üşüten bir denizi var 😊

ben de aynı soruyu soracaktım. Haziran ayı için kıştan rezervasyon yaptırmıştık şimdi acaba girebilir miyim diye düşünüyorum.
herhalde doktora bir sormak lazım teyzem hamileyken girip yüzerdi deniz iyi hamilelik için ama benim korkum Seferihisarın denizi çok soğuk yazın bile dudaklarım mosmor çıktığımı biliyorum denizden o yüzden cesaret edemedim soğuk olmadığı sürece yorulmadan yavaşça biraz yüzülebilir herhalde havuz olmaz o riskli diyorlar tatil yerine önemli suyun ılık olması lazım

Back
X