Hamilelikte depresyon

melek060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
4
2
1
28
Kızlar 17 haftalık hamileyim. Evde aşırı derecede bunalıyorum ve yalnızlık psikolojisine giriyorum. Yapmam gereken bir çok iş varken içimden onları bile yapmak gelmiyor. Yalnız olunca sürekli ağlıyorum. Eşimle eskisi gibi eğlenemiyorum. Onunda sanki içine bir yaşlı kaçtı sohbet ederken bile keyif almıyorum. Aşırı derecede mutsuz ve bitik hissediyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷‍♀️

Doğum sonrası depresyon başlıklarını okuyun sonra suanın tadını çıkarmak için neler yapanileceğinizi izleyin hayal gücünüz bir anda harekete geçicek. Hamilelikte depresyona giriyorsanız doğumdan sonrada muhtemelen girersiniz çünkü hayatınız çok daha düz bi hayat olacak.

Doğum sonrası depresyon başlıklarını okuyun sonra suanın tadını çıkarmak için neler yapanileceğinizi izleyin hayal gücünüz bir anda harekete geçicek. Hamilelikte depresyona giriyorsanız doğumdan sonrada muhtemelen girersiniz çünkü hayatınız çok daha düz bi hayat olacak.
Yaa çok haklısınız gerçekten teşekkür ederim tavsiyeniz için öyle yapmaya çalışacağım 🙏

Ben de 8 haftalık hamileyim ve çok zorlanıyorum isteyerek çocuk yaptık ama sürekli ağlayasın falan geliyor mutsuz hissediyorum hiçbişey yapmıyorum yiyip içmek bile istemiyorum :(

Back
X