hamilelikte dış genital bölgede kaşıntı !!

edanur_24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
182
2
66
İstanbul
mrb kızlar 13 haftalık hamileyim progstan fitil kullanıyorum, fakat dış genital bölgemde kaşıntı var. sizde yaşadınız mı. lütfen yardımm

canım ben de 7 haftalıkken progestan kullanmıştım ama ben de böyle bir yan etki yapmadı.Yalnız 28. haftamda falan mantar oldum.Mantaırnda en büyük belirtisi gneital bölgede kaşıntıdır.Progestanda mantara yol açmış olabilir. dilersen doktoruna danış. Krem veya fitil kullanmadan geçmesi zor ama doktora danışmadan kullanmanda tehlikeli..Geçmiş olsun çok. Hiç dayanmak için uğraşma direk doktoruna dnaış derim,daha da artmasın

canım sağolasın ama benim vajinal bi kaşıntım yok ki sadece idrarımı yaptığım yerler acıyo kaşınıyo. acaba bu da mı mantar olablilr. hafta sonu kontrolüm var doktoruma da sormaya çekiniyorum malesef, erkek o yüzden.sizinki vajinal bi kaşıntı mıydı.

Valla canım genital bölge diince hepsini kapsıo..bende de orası kaşnıodu ek olarak vajinada kaşnıodu öle her yer kaşnıodu anlicaın..İdrar yolu enfeksionuda olablr yanma var diosn,mantarda olabilir..yada ikiside deildir sadece ilaca karşı bir tepkisidir vücdunun..sen en iyisi doktoruna danış,ynalış bi tanı koymadan önce .. o belki önce ilacı bitir geçmezse bakarız falan der...

Erkekte olsa sor..Hiç çekinme canım gebesin neticede onların işi o..:)) sonra nasıl doğum yptrcak sana .idrarımı yprken kaşıntı,yanma oluyor dersin..o direk söler zaten :)) hehehe

erkekte olsa sor..hiç çekinme canım gebesin neticede onların işi o..:)) sonra nasıl doğum yptrcak sana .idrarımı yprken kaşıntı,yanma oluyor dersin..o direk söler zaten :)) hehehe

çok sağolasın canım yardımın için. Mecburi söylüycem artık. Bu hafta sonu ilk defa denize giricektim artık denize de giremem herhalde o sebepten dolayı. Belki mikrop kapabilir çünkü.doktordan geldikten sonra yazarım sana canım. Sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…