Hamilelikte diş röntgeni ve kanal oldum nolcak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hbb

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
19
4
86
40
Sanırım hamileyim hesabıma göre 4 haftalık ve Diş röntgen İ çektirdim kanal tedavisi oldum deli olacam bi sıkıntı çıkarmı bu durumu yaşayan oldumu

İnşallah bir sıkıntı olmaz.
Bildiğim bir konu değil, maalesef.

Olmaz insallah ya, sadece agiz kismi maruz kaliyor gibi, tekniker de ayni odada kalmazdi yoksa... Doktorunuza danistiniz mi?

Sanırım hamileyim hesabıma göre 4 haftalık ve Diş röntgen İ çektirdim kanal tedavisi oldum deli olacam bi sıkıntı çıkarmı bu durumu yaşayan oldumu

Kan testi yaptırın ve hamileliğinizden emin olun.
Daha sonra da doktorunuz size en sağıklı bilgiyi vereektir.

çekilen röntgen küçük filmlerdense dozu çok düşük oluyor....ilaç kullandınız mı peki bu süreçte?..

Annem bana hamile olduğunu bilmeden böbreklerine röntgen çekilmiş. İyiyim bi şeyim yok:)

Dis rontgeni cekerken zaten sadece agzinin icine dogru bakiyo makine.
Kanal tedavisin de illa bi ilac kullaniliyodir heralde.
Bi de doktorlar soruyor genel de gebelik varmi diye.

Bende hamile oldugumu bilmeden disime dolgu yaptirmistim.rontgende cekildi haliyle. Arastirdigimda cok zararli olmucagini ogrenmistim .Bebegim saglikli cok şükür .

Ben de hamile olduğumu bilmiyordum, yirmilik diş çektirdim. Bir sürü ağrı kesici ve antibiyotik kullandım. Bir sorunumuz yok çok şükür.

Bi An önce hasta olsam da şu sıkıntı bitse Allahm sağlıkla verir inş hamileysem bakıcı derdini düşünürdüm şimdi kafam allak bullak ve sağlıklı olsunda diyorum çok saolun

İlaç kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…