- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi bicirbicircadi
-
Geçmiş olsun diş agrısı çok zor,
Doktoruna sorsan yani 9 ay diş agrısıyla nasıl gececek.
Valla hiç anlamıyorum ilaçlardan ama gerçekten planlı hamilelik şart her türlü muayneyi yapıcan :)6. Aya kadar hiç bişey yapılamaz dedi. Resmen ölüyorum can çekişiyorum kıvranıyorum. İltihap var bariz belli. Parol da iyi gelmiyor
Öncelikle geçmiş olsun.Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 1 buçuk aylık hamileyim. Bundanyaklaşık 1 buçuk ay öncesi dişime kanal tedavisi yaptrmıştım fakat dişim sürekli iltihaplı gibi ağrıyordu. Doktora sorduk 1 ayda anca geçer dedi. Fakat 1 buçuk ay geçti halâ çok ağrıyo ve artık uyuyamıyorum yerimde duramıyorum. Dişimi çektiremem mi hiç bi şekilde nolur bana bilgi verin çok ağrım var
Hamilelik düşündüğüm için kansl tedavidi yapyırdım dişime. Ne iğrenç bi doktor ki sinirleri tam öldürmemiş. Şimdide kıvranıyorum artık canımValla hiç anlamıyorum ilaçlardan ama gerçekten planlı hamilelik şart her türlü muayneyi yapıcan :)
Bi gece diş agrısıyla gecirdim sabahı zor ettim 6 ay cok zor.
Bunu kadın doğumcunuz mu dedi?6. Aya kadar hiç bişey yapılamaz dedi. Resmen ölüyorum can çekişiyorum kıvranıyorum. İltihap var bariz belli. Parol da iyi gelmiyor
Öncelikle geçmiş olsun.
İlk önce bir dişhekimine gidip tedavi için ne yapmak gerek onu öğrenin.
Zaten o kadın doğum doktorundan konsultasyon isteyecektir.
Şu işlemi yapacağım, şu ilaçları kullanacağım diye ...
Haftanıza göre bir tedavi planlanır.
Diş çekimi ,kanal tedavisinin sökülmesi gibi herşey yapılabilir.
Ama her durumda ağrınızı keserler merak etmeyin.
Dokuz ay ağrı çekmek eskide kaldı.
Bunu kadın doğumcunuz mu dedi?
Dişhekimiyim ilk kez duydum 6. AyıBebek yrni gelişiyor ilk 3 ay daha tamamlanmadığı için riskliymiş 6. Aya kadar beklemek şart dedi
Bir dişe müdahale yapıldı mı belli bir süre geçmeden başka doktor aynı dişe dokunamıyor canım süreyi tam hatırlamıyorum ama galiba 6aydı. Geçmiş olsun...Çok teşekkür ederim yarın ilk işim iyi bir diş doktoruna gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?