Hamilelikte Down sendromu riski

bahaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
22
13
88
36
Merhabalar, ikili test sonucum kötü çıktı. Gerçekten zor bir durumdayım.down sendromu şüphesi var bebeğimde , 3 aylık hamileyim. Cvs testi yaptırdım.sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. 28 yaşındayım aslında her şey normal , ultrason vs. ama kandaki iki değer anormal görünüyor. Risk sonucum 1/149. Sizin başınıza geldi mi böyle bir sorun.? Nasıl başa çıktınız?

Bir yakinimin çocuğuna down sendromlu olabilir dediler. Gayet sağlıklı doğdu sadece başı birazcık büyük. Koca kafalı diye seviyoruz onu da inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz dunyaya

Medusares Çok teşekkür ederim. İşte asıl problem ultrasonda aslında hiçbir şey yok. Kandaki değerlerden dolayı şüphe edilmesi insanı gerçekten çok korkutuyor

Merhabalar, tekrar ilk sonuçlarım geldi . 100 de 97 bir problem Çıkmadı çok şükür. Benim gibi zor bekleyişleri olanlar varsa çoğunlukla sonuçlar güzel oluyor. İçinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…