hamilelikte düşük tansiyon...

blue88

bebeğim benimle...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
1.076
16
108
İstanbul
merhaba arkadaşlar buaralar başım tansiyonla dertte dakikası dakikasını tutmuyor çok düşüyor...
haftalardır böyle en son cuma günü ölüyorum sandım ve hastanede serum verdiler sabaha kadar hastanedeydim...
benim gibi düşük tansiyon sorunu yaşayan veya yaşamış olan varmı aranızda?
9.aya kadar böyle gidermi sizce giderse doğum şeklini etkilermi?
bazı hamilelerde 9. aya kadar devam ettiğini duydum offf çok kötü bişey bu tansiyon sersem gibiyim sürekli...

canım benim ilk hamileliğimde sürekli düşüktü tansiyonum 9-6 başım dönüyodu arada 9-5 oldumu küt gidiyodum kaç kere eşim koridorda yakaladı veya annemlerin yanında fenalaştım 6-7 aya kadar devam etti sonra bi daha o kadar sorun yaşamadım. şimdi yine hamileyim gene arada başım döndü ama bu sefer 9-6 olan tansiyonum 10-6 veya 11-6-7-8 çıkıyo artık doktorun ne dior dikkat etmek lazım allah korusun düşer kalırsın valla

canım benim ilk hamileliğimde sürekli düşüktü tansiyonum 9-6 başım dönüyodu arada 9-5 oldumu küt gidiyodum kaç kere eşim koridorda yakaladı veya annemlerin yanında fenalaştım 6-7 aya kadar devam etti sonra bi daha o kadar sorun yaşamadım. şimdi yine hamileyim gene arada başım döndü ama bu sefer 9-6 olan tansiyonum 10-6 veya 11-6-7-8 çıkıyo artık doktorun ne dior dikkat etmek lazım allah korusun düşer kalırsın valla

çok teşekkür ederim cevabın için...
evet düşüp kalmaktna korkuyorum gece evde yanlızım en çok o korkutuyo zaten bizide,annem bayılsan kalsan kimse duymıycak diyor o yüzden hep tetikteyiz bu tansiyon yüzünden...
en iyi hali 10'a 6 tansiyonumun onada normal diyor doktorum ama düşünce yapılacaklar belli zaten başka bi tedavi uygulanamıyor malesef...

geçmiş olsun canım..benimde hamileyken ara ara tansiyonum düştü.doğumdan çıktıktan sonra tansiyonum daha fazla düştü serumlarla iğnelerle dengelediler.normaldede tansiyonum çok düşer.sırf tansiyonum düştüğü için rejim yapamıyorum.başım dönüyor halsiz kalıyorum.kan şekerimde tansiyonumda düşüyor.çok zor bir durum insanın yaşam kalitesini düşürüyor.ben hergün hafif tuzlu ayran içerdim.düşen kan şekerim içinde pekmez,üzüm kurusu,kuru kayısı yerdim.aç kalma sakın

geçmiş olsun canım..benimde hamileyken ara ara tansiyonum düştü.doğumdan çıktıktan sonra tansiyonum daha fazla düştü serumlarla iğnelerle dengelediler.normaldede tansiyonum çok düşer.sırf tansiyonum düştüğü için rejim yapamıyorum.başım dönüyor halsiz kalıyorum.kan şekerimde tansiyonumda düşüyor.çok zor bir durum insanın yaşam kalitesini düşürüyor.ben hergün hafif tuzlu ayran içerdim.düşen kan şekerim içinde pekmez,üzüm kurusu,kuru kayısı yerdim.aç kalma sakın

çok saol canım yaa mahvoldum kaç gündür bugünde aynıyım başım okadar ağrıdıki artık dayanamayıp ilaç aldım minoset plus aldım oda zararlıymış şimdi bide onu taktım kafaya off :(
tuzlu ayran içmekten yüzüm şişti artık...
yada verdikleri serum yüzünden oldu bilmiyorum valla bebeğim iyi olsunda katlanırım biliyosun çok istedim çok bekledim bebeğimi...

merhaba,benim tansiyonum da sürekli düşük hamilelikten önce de böyleydi sürekli 9-5 civarı bazen başım çok ağırlaştığında ayaklarımı hafif yüksek bir yere uzatıp dinleniyorum,hafif hafif tuzu artırdım yemeklerde,doktora danıştım düşük tansiyon çok sorun değil yüksek tansiyon tehlikeli dedi çok kötü olursan serum veririz dedi,,stres çok etkiliyor beni hemen kötüleşiyorum dikkat ede ede geçiricez 9 ayı yapıcak bişey yok:(

Hamilelikte9-6 5 normal tansiyon dur dusul değil aslında benim de hep 9-6 ama doktor normal diyor ben de bir silinti yasamiyprum.

Back
X