hamilelikte düşük tansiyon

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
35
kızlar bir haftadır tansiyonum hep 9-5 ya da 8-5. sizin de bu şekilde mi acaba diye merak ettim. bi yerlerimin şişmemesi için yemeklerimde tuzu azalttım :) onunla ilgisi var mıdır acaba. düşüncelerinizi bekliyorum:anneadayı:

kızlar bir haftadır tansiyonum hep 9-5 ya da 8-5. sizin de bu şekilde mi acaba diye merak ettim. bi yerlerimin şişmemesi için yemeklerimde tuzu azalttım :) onunla ilgisi var mıdır acaba. düşüncelerinizi bekliyorum:anneadayı:
Aynen bende oyleyim canim 10-6 olunca gayet iyiyim ama 9-5 olunca kotu oluyorum halsiz oluyorum.ama gebelikte iyiymis sağlık ocağındaki hemşire gebelerde düşük tansiyon iyidir demisti

Aynen bende oyleyim canim 10-6 olunca gayet iyiyim ama 9-5 olunca kotu oluyorum halsiz oluyorum.ama gebelikte iyiymis sağlık ocağındaki hemşire gebelerde düşük tansiyon iyidir demisti
hadi yaa iyiyse güzel o zaman ben daha doktora sormadım da burda bi paylaşayım dedim. sadece hafif baş ağrısı yapıyor başka bir şikayetim yok çok şükür. cevabın için teşekkürler :)

Tansiyonu düsen ayaklarini havaya kaldirip uzansin, duzeliyo.. Yada ayagnizjn altina yastik koyun, yuksek tutun.. Kan dolasimindanda oluyo..

X