hamilelikte düşük tehtidi yaşayanlar

ASUSUDE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
36
0
36
İstanbul
Ben bebişim 6 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim çünkü kanamam vardı ve adet kanaması sanıyordum
Sonra geçmeyen adet kanaması için dr a gittim ve ultrasonla bakınca hamile olduğumu ama düşük tehtidi olduğunu söyledi
Bir günde iki şok birden
Şu an kanamam bitti 11 haftalık hamileyim ama dr hala tehlike bitmedi doğuma kadar dikkat etmeliyiz dedi
Bir ay kımıldamamdan hep yattım hem sıkıldım hemde çok kaygılıydım halada öyleyim Benimle aynı duyguları korkuları yaşayan arkadaşlarla paylaşalım

geçmiş olsun... öncelikle madem kanaman bitmiş korkma derim ben. aynı şeyleri yaşadım ben de.. 1 ay kadar yattım. proginex iğne kullandım uzun süre.. hatta iğneleri bile evde olmak zorunda kaldım.. kanamam bittikten 1 hafta sonra işe başladım ama hala kahverengi-siyahımsı lekelenmelerim devam ediyordu. 13.haftadan 16. haftaya kadar hareketlerime dikkat etmek sartıyla yavaş yavaş işe gidip geldim. sonraki kontrollerim normal olunca dr.um artık rahatlayabilirsin sorun kalmadı demişti. yani öyle doğuma kadar falan dikkat etmek zorunda kalmadım ben... bence sen de kalmazsın... dr. takiplerin düzenli olsun, kontrol altında olmak için o da, yeter bence....ayrıca ben 2011ağustos anneleri topiğindenim. bizim topikte de o kadar çok kanama geçirip bir müddet evde yatmak zorunda kalan arkadaş var ki... kanamaları bittikten sonra normal hayatlarına döndü herkes. şu anda hepsi iyi ve doğum yapmayı bekliyorlar. hatta bir iki tanesi doğum yaptı bile.

ben de 4 haftadan başlayarak tam 32 gün kanama yaşadım,bazen kahverengi lekeler bazen kan şeklindeydi,hatta yatağa bile geçiyordu, progestanı fitil şeklinde kullandım hemen etki etti,ağızdan bir işe yaramadı.hep dikkatli davrandım ,öğretmenim,bazen izin aldım,eve geldiğimde istirahat ettim hep,çok sükür suan 34. haftamdayım,allah sana da şifa versin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…