- 13 Aralık 2012
- 148
- 29
- 318
- Konu Sahibi prensesimben
-
kızlar selam...ben çok büyük konuşarak(insan istemeden nasıl hamile bu zaman da boyle bişey olur mu diye düşünüp) hoopp hiç ummadığım bi zaman da hamile kadım:)tamamen sürpriz hala inanamıyorum hatta:)ben 2013 sonlarına doğru bebek planı yapıyodum.bi taraftan deli gibi kpss ye çalışıyorum ayrıca görev gereği doğudayız ve burda haftada bir defa belki dışarı çıkabiliyorum,o da 15 dakika falan sürüyo:)anlıycanız hareket 0 ben de :)durum boyle olunca hareketsizlikten zaten 4 kilo almıştım onu da verip oyle hamile kalırıım diye düşünüyodum,ama olmadı:)şimdi bu durum devam ederse doğurana kadar aşırı kilo almaktan çok korkuyorum,dersler beni çok yorduğu için spor da yapamıyorum,beslenme listesi de yaptım çok düzenli ama yine de varsa tavsiyeleriniz dinlemek isterim ,öpüyorum hepinizzziii
,canım ben de normalden 5 kilo fazlayla hamile kalıp ilk 3 ayda da 6 kilo almıştım toplamda 13 kilo alarak doğuma gittim. Karnın şişmeye başladıkça kendini çook güzel hissedeceğin için hamilelik sürecinde aman nasıl olsa veririm deme gerçi ben öyle dedim ve verdim üstelik 13 kilo aldım 18 kilo verdim ama ilk 3 ayda aldıkların kendine oluyor bebiş öyle minik ki ihtiyacını senin vücudundan zaten karşılayabiliyor folik asit demir ihmal etme meyve ölçülü ye ama her gün ye sebze bol bol ye dereotu ye kalsiyum için...ben doğuma 2 ay kala kondisyon bisikletine biniyordum doktor başından beri söylüyordu ama aklım başıma ancak o zaman gelmiştigerçi ilk aylar çok uyku yapıyor bebiş şimdi spor zamanı değil yahu keyfine baaak o 4 kiloyu da verirsin sonra sütüm olsun diye tatlı hüüpletmezsin....hayırlı olsun bebişin hamilelik o kadar güzel ki keyfini çıkar
erzurumdayız canım hatta ilçedeyizdoğuda hangi ildesiniz canım bizde doğudayız sen yine haftada 2 üç kez çıkabiliyomusun ben 2 aydır çayşıya gitmedim. bizde doğudayız. ama benim yaramaz bi kızım var o nedenle kilo aamıyrum zaten 55 başadım 8 haftada 53 oldum.
Son aylara doğru dikkat edin hanımlar çünkü bebiş büyüyecek ödem olur şişkinlik olur tuzlu yemeyin ilk aylarsa bebişin cinsiyetine göre yiyeceklere saldırma zamanı bence benim şeker gibi bir kızım oldu ilk 3 ayda yediğim tahin helvasının haddi hesabı yoktu son aylarda öyle tatlılar falan çekmedi canım ama 9 uncu ayımda tam 3 kase et suyu çorba içmiştim kurban bayramında hayatta yapmam yani bebiş istiyorsa yediriyor onun için üzmeyin kendinizi
canım ben de normalden 5 kilo fazlayla hamile kalıp ilk 3 ayda da 6 kilo almıştım toplamda 13 kilo alarak doğuma gittim. Karnın şişmeye başladıkça kendini çook güzel hissedeceğin için hamilelik sürecinde aman nasıl olsa veririm deme gerçi ben öyle dedim ve verdim üstelik 13 kilo aldım 18 kilo verdim ama ilk 3 ayda aldıkların kendine oluyor bebiş öyle minik ki ihtiyacını senin vücudundan zaten karşılayabiliyor folik asit demir ihmal etme meyve ölçülü ye ama her gün ye sebze bol bol ye dereotu ye kalsiyum için...ben doğuma 2 ay kala kondisyon bisikletine biniyordum doktor başından beri söylüyordu ama aklım başıma ancak o zaman gelmiştigerçi ilk aylar çok uyku yapıyor bebiş şimdi spor zamanı değil yahu keyfine baaak o 4 kiloyu da verirsin sonra sütüm olsun diye tatlı hüüpletmezsin....hayırlı olsun bebişin hamilelik o kadar güzel ki keyfini çıkar
aaa evett tatlımm...bi azim ders çalışmaya başlamıştık ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri kafamı veremiyorum derslere ama o kadar çalıştım bırakmıycam,sen de iyi çalışıyodun inşallah devamını getirebilmişsindir...senin de bebişin hayırlı uğurlu gelsin inşallahh...etle normalde çok aram yok ama doğunun en güzel yanı eti galiba:):)çok lezzetli valla o yüzden yiyebiliyorum:)meyveden zaten hiç vazgeçemem...bide her gün ceviz yiyorum mutlaka...canım merhaba..... kpss topiğinden tanıyorum seni. sen de hamileymişsin demek ha...
hayırlısı olsun canım,istemeden de olsa demekki nasibinmiş bu bebek senin.. inşallah sağ salim kucağına alırsın...
kilo alımına gelince ben de 11 haftalığım,ama ben de 2 kilo aldım şimdiden... almamam gerekirken... benim bulantım olmadı sanırım o yüzden,inşallah bu saatten sonra da olmaz maşallah diyeyim de...
gerçi 2 kiloyla ilk 3 ayı geçirdiğime seviniyorum ben.. bu iştahla daha çok alırım diyodum ama çok şükür almadım,çalıştığım için sanırım,gerçi bütün gün oturuyorum ama eve yürüyerek gidip geliyorum onun bile etkisi olmuştr...
ekmeği fazla tüketme canım,onun yerine bol bol sebze,yiyebiliyosan et ye,süt yoğurt ayran,meyve ye ara öğün yap kendine... 2 saatte bir bişeyler ye yoksa çok acıkırsın,bu sefer yemeğe ekmeğe saldırırsın,kenidmden biliyorum... ilk zamanlar meyve yiyemiyodum ara öğün yoktu yani,yemek saati gelince kıtlıktan çıkmış gibi yiyodum... işte kiloları da o zman aldım meyve yemeye başlayınca kilo alımımda durdu...
ben de varya,nasıl bir tuz aşkı anlatamam...tuz olmasa yemek yemem o derce...abartmıyorm süzme yoğurda bile tuz atıp yiyorum...hiç bişeyden tad alamıyorum bazen atmıyım diyorum da...bi de acaba erken mi şimdiden yoksa psikolojik mi devamlı limonlu zeytin falan yiyorumSon aylara doğru dikkat edin hanımlar çünkü bebiş büyüyecek ödem olur şişkinlik olur tuzlu yemeyin ilk aylarsa bebişin cinsiyetine göre yiyeceklere saldırma zamanı bence benim şeker gibi bir kızım oldu ilk 3 ayda yediğim tahin helvasının haddi hesabı yoktu son aylarda öyle tatlılar falan çekmedi canım ama 9 uncu ayımda tam 3 kase et suyu çorba içmiştim kurban bayramında hayatta yapmam yani bebiş istiyorsa yediriyor onun için üzmeyin kendinizi
aaa evett tatlımm...bi azim ders çalışmaya başlamıştık ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri kafamı veremiyorum derslere ama o kadar çalıştım bırakmıycam,sen de iyi çalışıyodun inşallah devamını getirebilmişsindir...senin de bebişin hayırlı uğurlu gelsin inşallahh...etle normalde çok aram yok ama doğunun en güzel yanı eti galiba:):)çok lezzetli valla o yüzden yiyebiliyorum:)meyveden zaten hiç vazgeçemem...bide her gün ceviz yiyorum mutlaka...
gelmez miyim tatlımmm:)azcık daha konsantre olup çalışmalarımı yeniden hızlandırıyım gelcezz sözz:)prensesim ben arada cafeyede ugra bebişini de al gel tamam mı görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?