Hamilelikte egilip kalkmak ev işi yapmak bebeğe zarar verir mi?

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
32
Kızlar bana doktor normal.ev işlerini yapabilirsin dedi.bunun içine neler giriyor.bulasik yıka yemek yap dedi.baska birşey söylemedi. Ben Günlük işleri yapıyorum.egilip.kalkiyorum muhakkak oluyor yani.bebege zararı var mı?bir yandan şunu da düşünüyorum. Annelerimiz ne işler yapıyorlarmış.yani ne yapayım neyi yapmayım?tecrübeli arkadaşlar öneri de bulunursa çok sevinirim.simdiden teşekkürler.

Çok ağır şeyler kaldırma yükseklere uzanma canım diğer işlerini yapabilirsin kendini çok yormadan

Çok ağır şeyler kaldırma yükseklere uzanma canım diğer işlerini yapabilirsin kendini çok yormadan
Yükseklere uzanma derken canım ben tabure aldım mutfağa ona çıkıp. Alıyorum. Çok. Uzanmiyirum ama yani.yukari kaldırıyorum.kolumu.ondan da birşey olmaz herhalde.kusyra bakmayın böyle soruyorum.bilmiyorum çünkü.

Yükseklere uzanma derken canım ben tabure aldım mutfağa ona çıkıp. Alıyorum. Çok. Uzanmiyirum ama yani.yukari kaldırıyorum.kolumu.ondan da birşey olmaz herhalde.kusyra bakmayın böyle soruyorum.bilmiyorum çünkü.
Kolunun uzandığı yerden alabilirsiniz canım

Kızlar bana doktor normal.ev işlerini yapabilirsin dedi.bunun içine neler giriyor.bulasik yıka yemek yap dedi.baska birşey söylemedi. Ben Günlük işleri yapıyorum.egilip.kalkiyorum muhakkak oluyor yani.bebege zararı var mı?bir yandan şunu da düşünüyorum. Annelerimiz ne işler yapıyorlarmış.yani ne yapayım neyi yapmayım?tecrübeli arkadaşlar öneri de bulunursa çok sevinirim.simdiden teşekkürler.
Normal islerini yap fakat ağır kaldırma ilk 3 ay çok dikkat etmek gerek.Sonrası içi de dikat et ama hoplama zıplama bazen insan unutuyor hamiş oldugunu hoplayıp zıplanıyor . sağlıklı dağumlar.

Normal islerini yap fakat ağır kaldırma ilk 3 ay çok dikkat etmek gerek.Sonrası içi de dikat et ama hoplama zıplama bazen insan unutuyor hamiş oldugunu hoplayıp zıplanıyor . sağlıklı dağumlar.
Amin canım. Hiç deme ya ben üç kere unuttum biliyormusun.?dün tüp bitti tüpü sallıyorum salak gibi sonra aklıma geldi.yok canım öyle ağır şeyleri kaldırmiyorum.amin canım inşallah.egilip kalkmak zarar vermez ama dimi ben çok egilip kalkıyorum.?

I bende senin gibi inş 2. Annelige adım atmak üzere olan bi anneyim canım bazı arkadaşların da dediği gibi bi yere uzanma ağır kaldırma çok yorma geri her işi yapabilirsin tabi bende her işimi yaparım bi kızım var 2 yaşına yakın allah sağlıklı doğum yapmanız nasip etsin inş

Her işimi kendim yapıyorum alt komşumda hamile geçen gün cam sildi hatta bende eğilip kalkıyorum druma sordum hiçbir zararı olmaz dedi doktorum yediklerine dikkat et fazla kilo alma bunun dışında serbestsin imkanın varsa yüz yürüyüş yap dedi kızımdada böyleydim bi zararını görmedim canım stres yapma en kötüsü o bence

Ben gebeligin başından beri çok hareketliyim her işi kendim yaptım cam sildim,gezdim kısıtlamadim.bir de ben kendimi tutamıyorum hiperaktifim biraz bir yere de gitsem illa ki kalkıp çayımı tabagimi kendim alıyorum. Şuan 36+1 günlük olduk 2 gün önce sancim cikti yogun şekilde,açılmam da varmis bebis kanala yerlesmis.doktor dinlen dedi şimdi de yattım kalkamiyorum yerimden mecbur sen yatmazsan doktor yatırıyor yani :))

Ben gebeliği çok sevdim açıkçası herseyiyle ama gel gör ki şu is yapma gezme arabaya binme diyen teyzeler teyzelerimiz yüzünden bıkkınlık gelmedi değil. Herseyiyle çok guzel ama 9 ay birsey yapmadan durmak inanılmaz rahatsız edici olur benim için. 9 ay yahu bu 1 2 ay değil ki :rolleyes::rapci:

Ben herseyi yapiyorum hatta kaldirabildigim beni zorlamayn agirlikta seyleride kaldiriyorum hatta sporda az agirliklarla calismaya devam ediyorum kendimi daha iyi hissediyorum agrim sizim yok sanirim cok dusununce vucudu birakinca daha kotu cok zorlanmadan hayata devam etmek lazim

Ben gebeliği çok sevdim açıkçası herseyiyle ama gel gör ki şu is yapma gezme arabaya binme diyen teyzeler teyzelerimiz yüzünden bıkkınlık gelmedi değil. Herseyiyle çok guzel ama 9 ay birsey yapmadan durmak inanılmaz rahatsız edici olur benim için. 9 ay yahu bu 1 2 ay değil ki :rolleyes::rapci:
Aynen canım ya insan duramıyor öyle sonuçta bitki değiliz....:halay:

Ben herseyi yapiyorum hatta kaldirabildigim beni zorlamayn agirlikta seyleride kaldiriyorum hatta sporda az agirliklarla calismaya devam ediyorum kendimi daha iyi hissediyorum agrim sizim yok sanirim cok dusununce vucudu birakinca daha kotu cok zorlanmadan hayata devam etmek lazim
Çok güzel. Ya .sporcumusun peki canım?

Back
X