- 18 Şubat 2017
- 3
- 1
- 16
- 44
- Konu Sahibi helenbebek
Aman dikkat edin. En güzeli yürüyüş ve yüzmek. Lakin ben biraz fazla hareket ve yürümede karnimda sertlesme oluyor. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın!! Kaç haftaliksin canım.?1 senedir yapıyorum duzenli olarak hamilelikte de devam ettirmek istiyorum aksilik cıkmazsa:)
Amin canım benim inşallahI bende senin gibi inş 2. Annelige adım atmak üzere olan bi anneyim canım bazı arkadaşların da dediği gibi bi yere uzanma ağır kaldırma çok yorma geri her işi yapabilirsin tabi bende her işimi yaparım bi kızım var 2 yaşına yakın allah sağlıklı doğum yapmanız nasip etsin inş
Doğru söylüyorsun canimCok agir seyleri kaldirmak haric her seyi yapiyorum acikcasi.
Herseyi kisitlayip strese girerek zaman gecmez ya.
Teşekkür ederim canım.Her işimi kendim yapıyorum alt komşumda hamile geçen gün cam sildi hatta bende eğilip kalkıyorum druma sordum hiçbir zararı olmaz dedi doktorum yediklerine dikkat et fazla kilo alma bunun dışında serbestsin imkanın varsa yüz yürüyüş yap dedi kızımdada böyleydim bi zararını görmedim canım stres yapma en kötüsü o bence
Sen kaç haftaliksin canım?Benim de aklıma gelen bi soru sormuşsun güzel oldu benim için :) benim de ilk gebeliğim canım korkuyorum ne yapmalı ne yapmamalı ev işlerinden
7+3 üm canımSen kaç haftaliksin canım?
Sen kaç haftalıksınSen kaç haftaliksin canım?
Yani koltuk ittirmek kaktırmak ve çok yükseklere uzanmaya çalışmak çok ağır kaldırmak ve ani hareketler bunlara dikkat etmelisin. Ayrıca eşin evde oldğu zamanlar ağır işleri ona yaptırablrsn. Ben bazen bekleyemyp yapıyrm bazen onu bekliyrm. Eski hatunlarla bizler bir değiliz. O yüzden onlarla kıyaslanmak zor bence.Kızlar bana doktor normal.ev işlerini yapabilirsin dedi.bunun içine neler giriyor.bulasik yıka yemek yap dedi.baska birşey söylemedi. Ben Günlük işleri yapıyorum.egilip.kalkiyorum muhakkak oluyor yani.bebege zararı var mı?bir yandan şunu da düşünüyorum. Annelerimiz ne işler yapıyorlarmış.yani ne yapayım neyi yapmayım?tecrübeli arkadaşlar öneri de bulunursa çok sevinirim.simdiden teşekkürler.
Yapıyorum canım..Zor olan herşeyi eşim yapıyor zaten.tesekkur ederim canım dediklerini dikkate alacamYani koltuk ittirmek kaktırmak ve çok yükseklere uzanmaya çalışmak çok ağır kaldırmak ve ani hareketler bunlara dikkat etmelisin. Ayrıca eşin evde oldğu zamanlar ağır işleri ona yaptırablrsn. Ben bazen bekleyemyp yapıyrm bazen onu bekliyrm. Eski hatunlarla bizler bir değiliz. O yüzden onlarla kıyaslanmak zor bence.
11 haftalığım canım.Sen kaç haftalıksın
Ohh güzel o zmn :) saglikla kucagina alirsn insYapıyorum canım..Zor olan herşeyi eşim yapıyor zaten.tesekkur ederim canım dediklerini dikkate alacam
Amin canım. İnşallahOhh güzel o zmn :) saglikla kucagina alirsn ins
Amin canım. Hiç deme ya ben üç kere unuttum biliyormusun.?dün tüp bitti tüpü sallıyorum salak gibi sonra aklıma geldi.yok canım öyle ağır şeyleri kaldırmiyorum.amin canım inşallah.egilip kalkmak zarar vermez ama dimi ben çok egilip kalkıyorum.?
Yok.canim cam silmiyorum.perde falan da asmiyorum doktorum soyledi.egilip kalkmak zorunda kalıyoruz gün içinde muhakkak oluyor.ayy valla insan robot gibi duramıyor öyle canım ya.Aslinda cok fazla egilip kalkmaman da lazim. Benim doktorum bana agir kaldirma, ilk 3 ayda cinsel iliskiye cok yanasma bir de karnini gerecek kadar uzanma bir yerlere demisti.
Bir de cevremde ne kadar dusuk yapan varsa %90'ı cam sildikten sonra yasadilar o yuzden her tanidigim hamileye soylerim cam silme perde asma islerini yapmayin diye.
Saglikla alirsin kucagina insallah
Canım düşük tehlikem vardı çok şükür geçti.valla bende dua edip işimi yapıyorum yavaşça.baska çare yok ama sende çocuğu çok kucağına alma canım dikkat et.Cnm ilk hamileligimde evde temizledim gece vardiyaliyalida calistim. Suan ikinciye hamileyim 10 haftalik bir yasinda oglum. On kilo yu gecmistir o kucagimda . Onub pesinden kosuyorum egil kalk.uzanmak ve dusmek toto usti iyi degil diye biliyorum ama . dusuk tehliken yoksa cokda sınirlama kendini. Tedbirini al tevekkulu sonra .
Sagol cnm . Agir kaldirma hic bi donem. İlerdede erken dogum olabilir. Dua et koruyan Allah . Saglicakla kycagina alirsin insallahC
Canım düşük tehlikem vardı çok şükür geçti.valla bende dua edip işimi yapıyorum yavaşça.baska çare yok ama sende çocuğu çok kucağına alma canım dikkat et.
Sende canım..inşallah allah herkese sağlıklı evlat nasip etsinSagol cnm . Agir kaldirma hic bi donem. İlerdede erken dogum olabilir. Dua et koruyan Allah . Saglicakla kycagina alirsin insallah