hamilelikte egzersiz yapan var mı ve neler ?

velaa

Canısı ve Annesi
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
42
5
hem kolay doğum hem mutluluk için egzersiz iyi olur ama ne yapmalı nasıl ne sure tavsıyelerınızı beklıyorum

Düşük tehlikem var ben egzersiz yapmiyorum kesem tam yapışmamış. Hareketsizlikten 63 kiloydum 68 kilo oldum :KK43:

Ben hamile yogasına başladım, uzman kontrolünde yapmakta fayda var ama ben çok vakit ayıramadığım için kendimi zorlamadan evde CD eşliğinde yapıyorum. Haftada 2 gün yaklaşık 1 saat. Beni çok rahatlatıyor, hem ruhen hem bedenen tavsiye ederim.

Ben hamile yogasına başladım, uzman kontrolünde yapmakta fayda var ama ben çok vakit ayıramadığım için kendimi zorlamadan evde CD eşliğinde yapıyorum. Haftada 2 gün yaklaşık 1 saat. Beni çok rahatlatıyor, hem ruhen hem bedenen tavsiye ederim.
ınternetten bakıyım ıyı olur benımde vaktım yok

ben yürüyüşede başlayım dıyorum eşimle hem beraber aktıvıte olur

Düşük tehlikem var ben egzersiz yapmiyorum kesem tam yapışmamış. Hareketsizlikten 63 kiloydum 68 kilo oldum :KK43:
bende tam kış dıyıp salmıştım hamıle kalmadan baya kılo aldım doktor dıkkat et dedı daha kılo almadım ama bende hareketlenıyım az hemen yoruluyorum napcam bılmıyorum hep yorgunum :KK43:

hanımlar herkes için spor yapmak çok önemli. ama hamilelikte durum değişebilir.eğer hamilelikten önce aktif spor yapan biri iseydiniz hamileliktede hafif egzersizlere devam edilebilir.tabiki doktor kontrolünde.en çok tavsiye edilen spor yürüyüş ve yüzmedir hamilelikte .fakat yüzmedede hijyen çok önemli. ne yapıcaksanız önce doktorunuza sormalı bence .çok hassas bir dönem.özellikle ilk 3 ay ... hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler inşallah :nazar::nazar::anneadayı::nazar::emir_bebek:

YAZIN İLK 3 AYLIK OLMAMA RAĞMEN ÇOK YÜRÜYÜŞ YAPARDIM
AMA KIŞ GELDİ VE AYRICA TAŞINDIK
O GÜZELİM YÜRÜYÜŞLER BİTTİ
BURDA YÜRÜMEKTEN KORKUYORUM
KADINLAR ÇOK FENA BAKIYOR AMANİNNNN

X