Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hamile yogasına başladım, uzman kontrolünde yapmakta fayda var ama ben çok vakit ayıramadığım için kendimi zorlamadan evde CD eşliğinde yapıyorum. Haftada 2 gün yaklaşık 1 saat. Beni çok rahatlatıyor, hem ruhen hem bedenen tavsiye ederim.
Ben hamile yogasına başladım, uzman kontrolünde yapmakta fayda var ama ben çok vakit ayıramadığım için kendimi zorlamadan evde CD eşliğinde yapıyorum. Haftada 2 gün yaklaşık 1 saat. Beni çok rahatlatıyor, hem ruhen hem bedenen tavsiye ederim.
bende tam kış dıyıp salmıştım hamıle kalmadan baya kılo aldım doktor dıkkat et dedı daha kılo almadım ama bende hareketlenıyım az hemen yoruluyorum napcam bılmıyorum hep yorgunum
hanımlar herkes için spor yapmak çok önemli. ama hamilelikte durum değişebilir.eğer hamilelikten önce aktif spor yapan biri iseydiniz hamileliktede hafif egzersizlere devam edilebilir.tabiki doktor kontrolünde.en çok tavsiye edilen spor yürüyüş ve yüzmedir hamilelikte .fakat yüzmedede hijyen çok önemli. ne yapıcaksanız önce doktorunuza sormalı bence .çok hassas bir dönem.özellikle ilk 3 ay ... hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler inşallah
YAZIN İLK 3 AYLIK OLMAMA RAĞMEN ÇOK YÜRÜYÜŞ YAPARDIM AMA KIŞ GELDİ VE AYRICA TAŞINDIK O GÜZELİM YÜRÜYÜŞLER BİTTİ BURDA YÜRÜMEKTEN KORKUYORUM KADINLAR ÇOK FENA BAKIYOR AMANİNNNN