Evet kızım kendi bırakmak istese bıraktıracağım zaten ama istemiyor kendisiBiz iki kardes 14 ay arayla dogmusuz. 5 ay emmişim annemi. Sonra hamileyim diye sütten kesmis beni. Simdi ise doktorlar emmesinde sakınca yok diyorlar. Gerci biraz sütünün tadı degisiyormus.
Evet cok araştırdım ben yurtdışında emzirmek normal karşılanıyormuş Türkiye de ama öyle değil hemen kes çocuğun buyumez emse de yaramaz gibi seyler söylüyorlar sureklı ama yavaş yavaş burda da bu aşılıyor bence benım doktorum emziriyormusum drdi bana evet dedim yavaş yavaş bıraktır drdi ama bıraktırmadım DHA da sormadı zaten bebegımın gelişimi gayet iyi kızım da iyi gayet emzirmeyip ona haksızlık etmek istemiyorum . Zaten erken abla olacak daha etkilensin istemiyorum yarasa da taramasa da emsin istiyorum ama ıkı yasına girecek Bebek doğduktan 6 ay sonra falan o Zaman bıraktırmam daha mı zor olur ? İkisini emzirmek zor mu olur ? Bunlaro yaşayanlar varsa aramızda birinci ağızdan bizi bilgilendirse gerçekten cok sevinirim ya32 yaşındayım haliyle geç başladık hayata bebeğim doğduktan sonra korunmayı düşünmüyorum ama tek korkum buydu ilk bebeğe haksızlık gibi geliyodu. İki bebeği arasında zaman farkı az olanlar deneyimlerini paylaşsa iyi olur aslında.
Sizin bebegınız ne kadar ? Benim kızım 10 aylıkken hamile kaldım ben . Emzirmeye devam ettim kendimi iyi hissediyordum zaten . Bünyem bu konu da dayanıklı . Hatta oruç bile tuttum bu yıl emzirdiğim ve hamile olduğum halde . Bebeğimin gelişimin de hiç Bi gerileme yok oruç yutunca da olmadı .. Tabi siz gibi olsaydım bende bıraktırırdım belki . Çünkü annenin sağlıklı olması demek sağlıklı bebekler demekEmzirirken hamile olduğumu öğrendim bir iki hafta daha emzirip kestim benim oğlum da çok duskun memeye 1 hafta olmadı keseli hala sikintisini yaşıyoruz kesmeden önce sürekli bayilacak gibi geziyordum hem hamilelik hem emzirmeye vücut yetisemiyordu sanırım ama kendimi iyi hissetseydim emzirmeye devam ederdim
Benim bebeğim 18 aylikti hamile kaldığımda. 19 aylıkken kestim maalesefSizin bebegınız ne kadar ? Benim kızım 10 aylıkken hamile kaldım ben . Emzirmeye devam ettim kendimi iyi hissediyordum zaten . Bünyem bu konu da dayanıklı . Hatta oruç bile tuttum bu yıl emzirdiğim ve hamile olduğum halde . Bebeğimin gelişimin de hiç Bi gerileme yok oruç yutunca da olmadı .. Tabi siz gibi olsaydım bende bıraktırırdım belki . Çünkü annenin sağlıklı olması demek sağlıklı bebekler demek
Yengemin çocukları arasında 17 ay var. Hamileliğinin ilk üç dört ayı emzirdi. Sonra çalışıyor diye kesti. Emzirmenin karnındaki bebeğe zararı yok diye okumuştum ben.merhaba arkadaşlar tekrar bi konus acıyorum
25 haftalık hamileyim ve 15 aylık kızım var hala emziritorum emzirmek istiyorum araştırdım emziren çok insan varmış hatta doğumdan sonra ıkısını birden emziren falan da okudum .. Aramızda böyle emziren varsa tecrübelerini duymak istiyorum gerçekten Bilgin yok bıraktırsam mı ne yapsam çok bağlı emmeye emmeden hayatta durmuyor .. Gebelikte emziren anneler tecrübelerinizi yazar mısını iz lütfen ? Bu arada bebeğimin gelişimi gayet iyi yani haftasına göre .
MaşaAllah diyelim nazar deymesin canım. Bende hemn istiyorum ikinci çocuğu ve herhangi bi sağlık problemi çıkmazsa ve sütün tadı değişip bebişim bırakmazsa emzirirm inşSizin bebegınız ne kadar ? Benim kızım 10 aylıkken hamile kaldım ben . Emzirmeye devam ettim kendimi iyi hissediyordum zaten . Bünyem bu konu da dayanıklı . Hatta oruç bile tuttum bu yıl emzirdiğim ve hamile olduğum halde . Bebeğimin gelişimin de hiç Bi gerileme yok oruç yutunca da olmadı .. Tabi siz gibi olsaydım bende bıraktırırdım belki . Çünkü annenin sağlıklı olması demek sağlıklı bebekler demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?