Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu anda 22 hafta değer bi bakmam lazım tahlillere ama doktorum idrarda kan var ve idrar yolları enfeksiyonu olmuşsun dedi bide kanda bakteri var dedi iki kutu farklı isimlerde antibiyotik ve magnezyum başlattı zaten bi ara geçti yine tekrarladı
Gebelikte çok tekrar eden bi durum, bol bol su iç, zaten icmen gerekir gebelikte ama miktarı biraz arttır, yüksekse zaten ilaç verir doktorun, bende bikac kere ilaç kullandım, yine de doğuma gittiğimde hala enfeksiyonum vardı geçip bitmemişti
Gebelikte çok tekrar eden bi durum, bol bol su iç, zaten icmen gerekir gebelikte ama miktarı biraz arttır, yüksekse zaten ilaç verir doktorun, bende bikac kere ilaç kullandım, yine de doğuma gittiğimde hala enfeksiyonum vardı geçip bitmemişti
Suyu çok içiyorum dersem yalan olur günde 4/5 bardak zannedersem su içme alışkanlığım yok nedense ama çoğaltırım içmeye gayret ederim yeterki enfeksiyon bitsin