• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Kanama

bilinmeyenselen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
79
Puanlar
28
Arkadaşlar hamileyim daha kese görülmedi ama en başından beri kahverengi , pembe , kırmızı lekelenmelerim oluyo sürekli böyle olupta sağlıklı hamilelik geçiren oldu mu

Beni gebeligimde hiç kanama yoktu ama düşük yaptım, ablamın o kadar çok kanaması oldu ki doktor hareket etmeden yat dedi tuvalette oturma bebek düşer fark etmezsn falan dedi şuan yeğenim on yaşında 😇 o yüzden bence hersey nasip umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz ama kanama olunca illa kötü olmuyor kendinizi kötü hissetmeyin🌸

Arkadaşlar hamileyim daha kese görülmedi ama en başından beri kahverengi , pembe , kırmızı lekelenmelerim oluyo sürekli böyle olupta sağlıklı hamilelik geçiren oldu mu
Son durumun ne oldu acaba bende 5.5 haftalık hamileyim ve sürekli lekelenmelerim oluyor artık psikolojim kaldırmıyor progesteron kullanıyorum hem iğne hemde fitil bilmiyorum doktorum dedi endişe etme artarsa veya parça gelirse hemen gelinde bilmiyorum her şey nasıp

Back
X