Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç dert etme arkadaşım sağlıkla bebeğini kucağına almak için dua et ve tanrının sana bu güzel hediyesi için..off tamda 3. seansımı bitirmiştim ki hamile kaldım. ne kötü, bitmeden hamile kaldım. doğuma kadar jiletle uğraşmak can sıkıcı olucak![]()
valla canım bende lazere gidiyordum 1 seans yaptırdım hatta o zamanda hamileymişim bilmiyordum sonra doktoruma sordum kesinlikle bi zararı olmadığını röntgenden farklı bir ışın olduğunu söyledi lazerin fakat lazer yaptırdığım yer devam etmek istemedi çünkü gebelikte hormonlar değiştiği için lazerin bi işe yaramıcanı ve doğumdan sonraya ertelemem gerektiğini söyledi
Röntgenden farklı elbette lazer.. Biri iyonize radyasyon biri manyetik.. Ancak halen net olarak ispatlanmış bir durum yok sonuçları konusunda.. Doktorlar bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da ikiye bölünüyor. Sonuç olarak anneye kalmış bir durum.. İçine siniyorsa yaptırır..