canım sen hamilelikten evvel bu problemin için tedavi olmadın mı hiç ? bende bekarken geçirdim bu durumu . hatta daha ağır bi durumdu sokaga çıkamıyordum , heran kötü bişey olacak hissi , acaba bu akşam ölecekmiyim diye pencere kenarında beklerdim nefesim giderdi tekrar nefes alırdım o kadar berbat bişeyki ölüp ölüp dirilmek.. baktımki baş edemiyorum ailemde zaten gözleri önünde eriyordum , doktora gittim ilaca başladık 2 yıl ilaç kullandım , o ilaçların uyuttuğunu insanı uyuşturduğunu hiç iyi bişey olmadığını söyleyip durdu çevremdekiler ama aksine dozunda ve iyi bir doktorla kullanıldığında hayat sana geri veriliyor sanki. toparlandım ve o kötü düşünceler beynimden silinip gitmişti. allahımada çok dua ettim kuranı kerim okumak , cami ziyareti yapmakta beni manevi olarak rahatlatıyordu böyle böyle aştım. hala üzerimde etkileri var yok değil ama senin anlatıığın durumu çok iyi bildigim için çok acı çektiğinide anlayabiliyorum. şuan hamile olduğun için yapabileceğin tek şey , rahatlatıcı müzikler dinle , inançlı biriysen kuranı kerim oku cami türbe ziyaretleri yap manevi huzur buluyor insan , doğumdan sonrada ilaç tedavisine başlarsın iyi bir doktorla. tabi bide bunun lohusalığı var , lohusalık depresyonunu hemen herkes geçirmiş , bende eskiye dönüp lohusalıkta aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum , allahıma sığınıyorum. o kadar isterdmki böyle geniş gönüllü , vurdumduymaz tiplerden olmayı . inşallah sağlıklı , iyi doğumlar geçiririz. allah bebeğine şimdiden sağlık ömür versin..