Başta zarar verme korkusu falan yaşadı ama zamanla anlattım herşeyi ve o korkuyu aştı sonra da bişey olmadı yani begenmeme istememe gibi bişey yaşamadık 2 hamilelik yaşadım gayet son ana kadar seviştik hatta hamileyken hormonlardan dolayı daha aktif oluyor insan bu konulardaHamilelik sürecinde daha dikkatli oluyoruz ama eşinizin sizi artık çekici bulmadığını uzaklastigini hissettiniz mi?
Yok onu ilişki kıvamına getiremedigimi fark ettim daha açık nasıl derim bilemedim ama. Benden soğudu sankiLibidomuz daha yüksekti
Ama bazen bebeklere zarar gelir diye korktuğu için kendini frenlemeye çalıştığını söylüyordu.
Hissettiğiniz şey bu olabilir mi?
Uzun süreli hamilelik donemlerim olamadı maalesef . Buna istinaden de 3 4 ay yapmadigimiz zamanlar oldu riskliydi çünkü öncesi ve sonrası da hiç böyle şeyler düşünmedim ,hissetmedim de . Hamilelik duygusallığı ile böyle düşünüyor olabilirsiniz . 9 ay da yapamayabilirdiniz sonuçta .Hamilelik sürecinde daha dikkatli oluyoruz ama eşinizin sizi artık çekici bulmadığını uzaklastigini hissettiniz mi?
Ben çok kiriliyorum ben de anlattım ama çok da bı etkisi olmadıBaşta zarar verme korkusu falan yaşadı ama zamanla anlattım herşeyi ve o korkuyu aştı sonra da bişey olmadı yani begenmeme istememe gibi bişey yaşamadık 2 hamilelik yaşadım gayet son ana kadar seviştik hatta hamileyken hormonlardan dolayı daha aktif oluyor insan bu konularda
Yok onu ilişki kıvamına getiremedigimi fark ettim daha açık nasıl derim bilemedim ama. Benden soğudu sanki
İlk 4ay düşük riskim vardı olmadı ama o zaman bile istekli olduğunu hissediyordum olup olmamasından çok soğumayi hissetmek kötüUzun süreli hamilelik donemlerim olamadı maalesef . Buna istinaden de 3 4 ay yapmadigimiz zamanlar oldu riskliydi çünkü öncesi ve sonrası da hiç böyle şeyler düşünmedim ,hissetmedim de . Hamilelik duygusallığı ile böyle düşünüyor olabilirsiniz . 9 ay da yapamayabilirdiniz sonuçta .
Sogudugunu düşünüyorsanız o kısmını bilemem. Ben hamilelik duygusallığı ile şüphe ediyorsunuz sandım .İlk 4ay düşük riskim vardı olmadı ama o zaman bile istekli olduğunu hissediyordum olup olmamasından çok soğumayi hissetmek kötü
Karın çok büyüdüğü son aylarda eşim çok çekiniyor hatta bebeğe zarar verir diye düşünüyodu hatta bir kere evladımdan utanıyorum bile demiştiHamilelik sürecinde daha dikkatli oluyoruz ama eşinizin sizi artık çekici bulmadığını uzaklastigini hissettiniz mi?
Ya sex böyle bişey yapmayınca Bi zaman sonra böyle oluyor yapa yapa eski düzene döner onu tahrik edecek şekilde giyinsen yine mi böyle istemiyorİlk 4ay düşük riskim vardı olmadı ama o zaman bile istekli olduğunu hissediyordum olup olmamasından çok soğumayi hissetmek kötü
Şu anda öyle şeyler giyemiyorum önceden çok giyerdim etkileniyodu ama bı tek onlara mi bagliymis beni çekici bulması çok kötü bı duygu zaten çok duygusaliz bu dönemde daha dikkat etmeleri gerekirken..Ya sex böyle bişey yapmayınca Bi zaman sonra böyle oluyor yapa yapa eski düzene döner onu tahrik edecek şekilde giyinsen yine mi böyle istemiyor
Ben eşim beni aldatıyor mu diye sormadım hanfendi dünyanın en kutsal durumlarından birini yaşarken de kadınız ve arzulanmak istiyoruz bu da yaratılimis gereğiDünyanın em kutsal durumlarından birisini yaşıyorken de insan kendini düşünür biraz. Hamileyken kocam soğudu mu bilmem ne aldatır mı falan diye düşünmek ne kadar acizlik bana göre. İnsan eşine güvenmeli biraz da kendine saygı duymalı. Yapacak adam hamile olmayan kul köle karısını da aldatıyor merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?