Hamilelikte eşlerin kırıcı davranışları

cupcakedelisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
203
142
37
Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki neden hamileyim diye kendime kızıp duruyorum eşim bana öyle davranıyor ki kendimi değersiz hissediyorum...
Ben çalışan biriyim hamile kalınca halsizlik migde bulantıları nedeniyle 2 hafta ne yemek yapabildim nede mutfağa girebildim( hâlâ daha mutfağa giremiyorum) eşimle konuşup bir kadın tuttum evi temizlemesi için o gün akşam eşimde ki tepki sen daha gençsin kendini alıştırma bu ilk ve sondu.Şok oldum keyfi almamıştım evime kadın...bugün evde yemek yok diye eve 5 karış suratla geldi ben kendisine eve gelmeden msj çektim birşey yapamadım dışarıda yada annen de yiyebilirmisin hayatım diye evde bana tepkisi bu işten canım sıkıldı artık...
Gelirken birşeyler almasını rica ediyorum bazen alıp geliyor bazende işten çıkarken neden almıyorsun diyor...
Mutfağa kokudan dolayı giremediğimi bildiği halde kahvaltıyı hazırla beni öyle kaldır demeler o gün öğüre öğüre kahvaltısını hazırladım
Hiç bana sen ne yedin mutfağa giremiyorsun canın birşey cekti mi hiç umrunda değil çocuk çocuk diye diye de beynimi yedi
Çok kırgınım boşanmak bile istiyorum

Kıyamam sana ben ya. Okurken içim parçalandı. Bazen gerçekten hadlerini aşıyorlar. Allah kolaylık versin.

Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki neden hamileyim diye kendime kızıp duruyorum eşim bana öyle davranıyor ki kendimi değersiz hissediyorum...
Ben çalışan biriyim hamile kalınca halsizlik migde bulantıları nedeniyle 2 hafta ne yemek yapabildim nede mutfağa girebildim( hâlâ daha mutfağa giremiyorum) eşimle konuşup bir kadın tuttum evi temizlemesi için o gün akşam eşimde ki tepki sen daha gençsin kendini alıştırma bu ilk ve sondu.Şok oldum keyfi almamıştım evime kadın...bugün evde yemek yok diye eve 5 karış suratla geldi ben kendisine eve gelmeden msj çektim birşey yapamadım dışarıda yada annen de yiyebilirmisin hayatım diye evde bana tepkisi bu işten canım sıkıldı artık...
Gelirken birşeyler almasını rica ediyorum bazen alıp geliyor bazende işten çıkarken neden almıyorsun diyor...
Mutfağa kokudan dolayı giremediğimi bildiği halde kahvaltıyı hazırla beni öyle kaldır demeler o gün öğüre öğüre kahvaltısını hazırladım
Hiç bana sen ne yedin mutfağa giremiyorsun canın birşey cekti mi hiç umrunda değil çocuk çocuk diye diye de beynimi yedi
ne kadarlık evlisiniz eşin istemişmiydi çocuk eğer istemeden oldysa ondandır bu davranısları..:KK43:

Kıyamam sana, sabah işe gelirken benim eşim de kalbimi kırdı çok basit şeyler için .
Şimdi senin yazını da okuyunca iyicene duygusala bağladım :cry:
Önceden nasıldı eşin bilmiyorum ama, konuş eşinle bugünlerinde sana destek olmalı köstek değil.

genel olarak hamilelikte eşler çok mu ilgisiz oluyor yoksa biz duygusallaştık ondan mı bilmiyorum ama bendede oluyor o sorunlar rahatsızım dıyorum işten gelmişim yemek ne yapacan diyor :KK51:

tatlım ya çok üzüldüm ama geneli böyle bunların heralde Erkeğin genetik yapısı bozukk ham odundan yaratılmışlar bence odunlarrr ay ne sinir oldum şimdi :KK62:

Eşlerinizi kahvaltı hazırladıktan sonra uyandırmaya alıştırmayın skın. Ben babamdan buna sinir olurdum evlendim eşim bikaç kere yeltendi fırsat vermedim. Beraber kalkalım yoksa uyuyorum dedim ve uyudum o gün işe geç kaldı aç gitti gördü ciddiyetim. hastalık dışında bu konuda sakın taviz vermeyin resmen köle muamelesi bence. Konu Sahibi canım sen de hiç kafana takma çocuğu yapmayı biliyorsa nazını çekmeyi de bilecek. Sen canının istrdiğini yap onu aç bırak lafını da dinleme herşeye hakkın var çünkü sen Hamilesin!

Eşim benden çok istedi çocuğu ben çok fazla düşünmüyordum duyduğunda havalara uçmuştu ama ben biliyordum benim eşim en küçük birşeye katlanmaz...şunu anladım ki kimseye kendinden çok fazla değer vermeyeceksin

Hamilelikte erkekler bizden beter halde bende bıktım tükendim ve annemin evindeyim yani ne desek boş anlamak istemedikçe anlamazlar her zaman onlar doğrudur valla ben bile şuan hem kırgınlığımdan ağlıyorum hemde sinirimden öyle yazıyorum bugün kardeşimin balosu olmasa çekip gitmiştim bile şehirden

Hamilelikte erkekler bizden beter halde bende bıktım tükendim ve annemin evindeyim yani ne desek boş anlamak istemedikçe anlamazlar her zaman onlar doğrudur valla ben bile şuan hem kırgınlığımdan ağlıyorum hemde sinirimden öyle yazıyorum bugün kardeşimin balosu olmasa çekip gitmiştim bile şehirden

Üzülme ben biraz burnunu sürttüm biraz kendine geldi hamileliğim çok sıkıntılı geçince daha bir üzerime düştü biraz uzak kal özlüyorlar inşallah aklı basına gelir benimki hiç değilse biraz toparladı kendini

Benimde çok zor geçiyor ama orucu bahane edip sinirliyim Öyleyim böyleyim demekle olmuyor işte benim öyle alınganlığım falan olmadı sadece bir konu üzerinde Üzerimde baskı olunca soğuk terler dökmeye başlıyorum elimmayağımmtitritor sadece o zaman sinirleniyorum. Başkası olsa neler yapar aptallık yapıyorum bende ne diye üzülüp takıyorsam paşam esnaf sahura gidiyorum dükkana diye beni yalnız bırakıp gidiyor geçen kötü oldum Aradım telefonu açan yok dükkanı Aradım arkadaşlarıyla pes oynamaya gitmiş hergün böyleymiş gelde delirme şimdi

Hassasiyetini anlıyorum canım hamilelikte kadınlar daha fazla hassaslaşır bende hamileyim o yüzden anlayabiliyorum Seni ama bu konuda eşinin anlayışlı olması lazım ben çok şükür şimdilik yapıyorum yemeklerimi sıkıntı olmuyor sadece öğürmelerim var eşimde oruç tutuyor ama anlayış gösteriyor yinede diğer konularda zamanla daha da Alişir diye düşünüyorum. Sen kendini yorma zorlamada eşinle açık açık konuş öyle kavga etmekle olmaz bir kaç kez tekrarlarsan durumum ciddiyetini anlar herhalde

Canım keşke bende yapabilsem eve almazdım bile onu git nerde napıyosan beni bırakıp onlarla yap derdim yani , ilk Başlarda üzülüyordum ya hastayım kötüyüm adam perişan olcak hergün serum falan sonra dedim ki serum istemiyorum kendim atlatıcam o biraz daha iyi olsun diye salak gibi neyden vazgeçiyorum sonra ben annemler de durayım gece alırsın aklın kalmasın falan dedim annemler de rahat davranamıyormuş diye gece uykulu evime Dönüyordum sonra baktım ben hep ödün veriyorum ediyorum kendi sağlığım Kötüye gidiyor ondan bekliyorum birşey yok tek bildiği azarlamak oldu yemek yemiyorsun diye azarlıyor güde bi saat Görüyor onda da kusarken , bi de demez mi bebeğe zarar veriyorsun diye Allahtan doktorum her seferinde çok iyi bakmışsın aferin diyip sanki biliyormuşcasına söylüyor da bi süre susuyor valla neden evlendim ya demeye başladım

Canım keşke bende yapabilsem eve almazdım bile onu git nerde napıyosan beni bırakıp onlarla yap derdim yani , ilk Başlarda üzülüyordum ya hastayım kötüyüm adam perişan olcak hergün serum falan sonra dedim ki serum istemiyorum kendim atlatıcam o biraz daha iyi olsun diye salak gibi neyden vazgeçiyorum sonra ben annemler de durayım gece alırsın aklın kalmasın falan dedim annemler de rahat davranamıyormuş diye gece uykulu evime Dönüyordum sonra baktım ben hep ödün veriyorum ediyorum kendi sağlığım Kötüye gidiyor ondan bekliyorum birşey yok tek bildiği azarlamak oldu yemek yemiyorsun diye azarlıyor güde bi saat Görüyor onda da kusarken , bi de demez mi bebeğe zarar veriyorsun diye Allahtan doktorum her seferinde çok iyi bakmışsın aferin diyip sanki biliyormuşcasına söylüyor da bi süre susuyor valla neden evlendim ya demeye başladım

Seni çok iyi anlıyorum insanın sinirleri harap oluyor onlar için çok kolay konuşmak söylenmek bebegi taşıyanbizler her sıkıntıya göğüs geren biz vücudumuzdan fedakarlık veriyoruz hayatımızdan fedakarlık veriyoruz evlatlarımız olsun diye severek herşeyi göze alarak yapıyoruz ama eşlerimizden olumsuz davranışlar görünce duygusal çöküntü yaşıyoruz rabbim bebeklerimizi sağ sakin kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Şimdi böyle düşünmen doğal canım sen kendini ve sağlığını düşün Erkekler anlayışlı olmak istemiyor ama bunun zorluğunun farkına varması lazım sen onun Bebeğini taşıyorsun bencillik yapma zamanı değil

4 yıllık evliyim etmediğimiz kadar kavga eder olduk. Bende Hormonlar tavan, sıfır tahammül herşeye, paşada sanki benle yarışıyo.. Napcam bilmiyorum hergün ağlar oldum artık. Anlayışsız deil hakkını yiyemem ama inat, sinirli, asabi... Ve bende ondan beter oldum. Allahım fikrime mukayet olsun. Ya benim sinirlerimi alsın ya onun valla... Ve Allahım hepimize sabır versin bence.

Ben bi kaç gündür annemde kalıyorum arada geliyor odaya geçiyorum yatıyorum bakmıyorum dün bi de gelmiş bana bakıp neden mutsuz gözüküyorsun dedi şaka gibiler gerçekten bazen acaba hep böyleydi ben mi görmedim diyorum , sıkıntılarımızdan dolayı gerçekten tahammüllerimiz bunun herkes farkında aslında hareket etmek bile zorlarken inadına laf yarışına girmeleri de ayrı bi gereksizlik Yanıt verince neren hasta senin susunca da Yanıt neden vermiyorsun .. Allah akıl fikir versin bize de bol sabır

kızlar tecrübeyle sabit olan bişey söyliyim, bu eşler hamileyken böyle deli ediyor ya insanı ve bebekler asabi- hırçın- sinirli oluyor , hemde onların yaptığı gibi bariz bi şekilde, şimdi ben eşimin bazen yüzüne vuruyorum çıt yok ki o kadar da uyarmıştım ama nafile

Bende bugün ilk kez bi yazı gönderdim bir baba Ada'yı Yazmış belirttim de baba Ada'yı diye okudu belki anlamıştır diye düşünüyorum yoksa böyle bu süre eziyet geçer doğum anında çektiririm bunların hepsini

konuyu görünce yanlız değilim galiba dedim sorun eşimin ilgisizliğinden çok düşüncesizliği ve bencilliği; 4 senedir bu güzel zamanı bekledik ilk 2 ayım kanama ve parça düşürmeyle geçti bu aradada şehir dışında annemlerdeydik kaynımda onlarla aynı şehirde diye tatile gitmiştik....sonra evimize döndük aradan 1 ay geçti ve kanama artık yoktu tamam rahat ettik dedim bir gün eve geldi sara hastası ablası 35 yaşında ve burda bir doktr buldum ameliyat için bir baksınlar diye gelecekler dedi annesi ve ablası geldiler her gün nerdeyse nöbet geçiren ablası elini bir işe sürmez annesi desen 110 kilo yerinden kalkmaz şeker ve romatizma hastası 1,5 ay kaldılar testleri hastaneler derken 3 ay sonra tekrar gelinecek son bir test kaldı deyip gittiler .....onlar gittikten iki hafta sonra randevumda tesadüf rahim ağzı kısalığı tespit edildi erken doğum riski ve benim hastane sürecim halada devam ediyor....neyse şu ara yatıp hiç kalkmamam gerekirken eşimin sık ve yoğun başağrıları nedeniyle çektirdiğimiz emarda beyninde hipofiz bezinde kist görüldü tabi ilk söylediği şey annem gelsin:KK43:birkaç güne burdalar eşimde ameliyat olacak ALLAHtan diğer beyin ameliyatlarına benzemiyor......annesi babası ve ablası gelecek ve test gününüde bekleyecekler beniim riskim devam ediyor bu arada ve eşime çok kızgınım yine 1 2 ay burdalar bari bir işin ucundan tutsalar herşey önlerine gelecek :KK43:ameliyat olunca gitseler bari ama yook kv o kadar rahat bir kadınki yemeğin adını bile koymaz bırak yapmayı ,görümce desen annesi kalk gırgır yap yerleri demese kıçını kaldırmaz ben napacağım bilemedim..........uzun oldu kusura bakmayın ama anneci bir adamla evli olmak çoooook zor....

X