Hamilelikte eşten tiksinme

eliftkcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
10
1
1
27
Merhaba kızlar hamilelikte eşimden çok tiksinmeye uzaklasmaya başladım normalde ağzından birşey çıkarsa verse yerdim şuan mesafeli davranıyorum istemsiz midem bulanmaya başlıyor kafaya çok takıyorum ona haksızlık ettigimi düşünüyorum gebelikte bunu yaşayan var mı acaba?

Merhaba kızlar hamilelikte eşimden çok tiksinmeye uzaklasmaya başladım normalde ağzından birşey çıkarsa verse yerdim şuan mesafeli davranıyorum istemsiz midem bulanmaya başlıyor kafaya çok takıyorum ona haksızlık ettigimi düşünüyorum gebelikte bunu yaşayan var mı acaba?

Bende de olmuştu.
Ben kendimden bile neredeyse tiksiniyordum.
Yaşadığınız durum tamamen doğal ve hamilelik ile ilgili.
Hayirli olsun bu arada , Rabbim saglikla ve zamanında kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

Merhaba. Bende tiksinme yok ama tahammülüm az ve cinsellikten uzağım. Eşim bu kadar anlayışlı olmasa nasıl idare ederdik, bilmiyorum. Cinsellik olsa bile çok bayıldığımdan olmuyor yani. Arkadaşlarımın hamileyken çok istekli olduğunu duyunca şaşırıyorum mesela 😅 Tamamen hormonlarımızla alakalı bu durumlar. Doğumdan sonra düzenimiz oturunca her şey düzelir Allah’ın izniyle. Kendinizi suçlamayın. Hatta bu konuyu eşinizle konuşun güzel bir dille. Ben eşimle konuştuktan sonra büyük oranda rahatladım 😇

Çok sağolun cevabınız için eşimle konuştum anlayışlı bir insan çok şükür anlattığımda anlayışla karşıladı ama ben bu durum normal mi değil mi geçer mi geçmez mi kargasasina girdim tek olmadığım için sevindim umarım en kısa zamanda gecer

Kaç haftalıksiniz 😊 ben de tiksinme yok ama cinsel istekte azalma oldu bariz şekilde ama zaten ilk 3 ay riskli diye ilişki olmuyordu ordan kurtardik😂 artık 2. trimestere geçeceğiz nasipse, değişecek mi bilmiyorum. Ama kafaya takacak birsey değil hormonal bunlar ve geçecek 😁

Kaç haftalıksiniz 😊 ben de tiksinme yok ama cinsel istekte azalma oldu bariz şekilde ama zaten ilk 3 ay riskli diye ilişki olmuyordu ordan kurtardik😂 artık 2. trimestere geçeceğiz nasipse, değişecek mi bilmiyorum. Ama kafaya takacak birsey değil hormonal bunlar ve geçecek 😁
Şuan 9. Haftaya giricem inşallah umarım en kısa zamanda gecer

Bende de oldu, boşanmadan şu süreci atlatirsan gerisi kolay 😂😂 sonra duzeliyor 😂

Bende de olmuştu benim ilk 2 ay oluyor sonra geçmişti hormonel olarak duygu değişimi oluyor demişti doktorum

Kendi elimden bile tiksiniyordum ben
Hersey kokuyordu sanki burnuma
Esim ise giderken sariliyordu üf sicak falan diye itiyordum o derece kimse dokunmasin istiyordum
Ilk 3 ayi atlat bide lohusalikta da oluyor bu durum
Ondan sonrasi kolay🥴😀😀

Cok normal, suan onceligimiz annelige hazirlanmak o yuzden beynimiz de anne oluyor bence :)

bende sinir yaptı sürekli adama sinirleniyorum ve çok dengesizim az kaldı geçecek inşallah

Back
X