- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
- 358
Arkadaşlar merhaba ben 6+ 4 Günlük hamileyim.Tüp bebek tedavisi ve 2 embriyo transfer edildi şükür kese ve kalp atışlarını duyduk. ama işlemi yaptırdığım dr ye gitmedim bugun ,üniversite hastanesine gittim bugun muayene için ve kullandığım ilaçları sordu.
folbiol, coraspin.progynex kapsül, estrofem tablet kullanıyorum dedim.
estrofem X kategorisinde bir ilaç bunu hemen bırak bebekte anomaliye sebep olur dedi. Şok oldum. daha önce bu ilacı kullanan oldu mu aranızda bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
ve ben bu estrofem tableti transfer öncesinden bugune kadar kullandım. benim doktorum a ise tel de konuştum geçiştirdi. telaş etme tüp bebek tedavisinde östrojen takviyesini herkese uyguluyoruz dedi.
folbiol, coraspin.progynex kapsül, estrofem tablet kullanıyorum dedim.
estrofem X kategorisinde bir ilaç bunu hemen bırak bebekte anomaliye sebep olur dedi. Şok oldum. daha önce bu ilacı kullanan oldu mu aranızda bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
ve ben bu estrofem tableti transfer öncesinden bugune kadar kullandım. benim doktorum a ise tel de konuştum geçiştirdi. telaş etme tüp bebek tedavisinde östrojen takviyesini herkese uyguluyoruz dedi.