öncelikle açtığın konu önemli bi konu, bunu dile getirdiğin için sağol. Ancak sanırım burada aramızda tartışmak dışında pek bi sonuca varamıycaz, çünkü kimi doktor savunurken kimi itiraz ediyor. Bende kullandım ve şuan 7.haftamdayım daha bu gün kestik. karnımdaki bebekler erkek ise sürekli östrojen hormonuna maruz kalıyorlarilk tüp bebek şuan 28 yaşında, illa bi özürü olmak zorunda değil ama Allah korusun cinsel işlev bozukluğu olup olmadığnı açıklarlar mı acaba
![]()
İçinizi kararttıysam çokkk özür dilerim ama ne yapayım benim de içimi kemiren bi soruydu bu... ama ben doktoruma güvendim ve kullandım ....
Tüp bebek doktorlarının hepsi kullandırıyo her halde bu vebalin altına girmezler..
evet çok haklısınız. sonuçta kanser, cinsel işlev bozukluğu gibi rahatsızlıklar kişi 20 yaşına gelince (en az) belli oluyor. ileriye dönük bişey söylemek çok zor. Türkiyede ve dünyada tüp bebek çok büyük bir pazar. belki gebelik şansını arttıracak diye zararlarıı gözardı ederek kullanıyor olabilirler. sonuçta bu hormonların zararlarının ortaya çıkması yıllar alıyor. bence hem anneye zarar hem bebeğe. gebeliği öğrenir öğrenmez kesilmeli.