- 28 Temmuz 2020
- 325
- 293
- 33
- Konu Sahibi Renklidunyam35
-
Evet zarari olabilir. Yani size yasak olan seye o kadar yaklasip kullanmak tedirgin etmedi mi hic sizi?Merhaba kizlar. Hamilelikte lazer yasak biliyorum. Geçenlerde ev tipi lazer epilasyon aldık eşim için. Bugünde ona ben yaptım gözlük taktım fakat kırmızı lazer ışıkları rahatsız etti sonra da bir anda acaba bebege zarar verirmi diye de korktuk. Doktorumu arayıp bir sorcam müsait zamanda ama şimdi aklıma takıldı bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
Kendime uygulamadigim için tedirgin olmadım ilk başta da lazer ışığı gözlerimi agritinca tedirgin olmaya başladım ve biraktm tabi . İnternetten de baktm iç organlara veya herhangi büyük bir rahatsızlığa yaptırmak dahi sebep olmuyormuş ama tabi kesin olarak doktora sorayım en iyisiEvet zarari olabilir. Yani size yasak olan seye o kadar yaklasip kullanmak tedirgin etmedi mi hic sizi?
Nasil yani? Benim bildigim hamileyken ic organlara falan asla uygulanmazKendime uygulamadigim için tedirgin olmadım ilk başta da lazer ışığı gözlerimi agritinca tedirgin olmaya başladım ve biraktm tabi . İnternetten de baktm iç organlara veya herhangi büyük bir rahatsızlığa yaptırmak dahi sebep olmuyormuş ama tabi kesin olarak doktora sorayım en iyisi
Lazer yaptıran olsa bile bebeğe iç organlara vs radyasyon olmadığı için zararı yokmuş onu diyorum. Yoksa lazer iç organlara nasıl uygulansınNasil yani? Benim bildigim hamileyken ic organlara falan asla uygulanmaz
Ameliyatlarda kesi icinLazer yaptıran olsa bile bebeğe iç organlara vs radyasyon olmadığı için zararı yokmuş onu diyorum. Yoksa lazer iç organlara nasıl uygulansın
Sizin konuyla ilgili pek değil hiç bilginiz yok malesef..Ameliyatlarda kesi icin
Onun türü. Zenginten markasından aldımEv tipi lazerden kastınız lumea filan mi?
Kendime de yapmadım zaten eşime yaptım. İnsan canlı taşıyınca herşeyi düşünüyor malumTabi ki olmaz. Güzellik merkezindekilerin bile zararı yokmuş ki. Derinin 1-2 cm içine geçiyormuş sadece
Tabi ki her şeye evhamlanıyorsun. Rahat olun sorun olmazKendime de yapmadım zaten eşime yaptım. İnsan canlı taşıyınca herşeyi düşünüyor malum
Teşekkür ederim yorumunuz içinTabi ki her şeye evhamlanıyorsun. Rahat olun sorun olmaz
Benre lumea var ama gözlüğü yok cok kuvvetli değil heralde atışı vermediler gözlük, ben kullanmadım hamilelikten beri. Yalniz lum3a icinde soyle yaziyor emizren ve hamileler icin bir test yapmadik etik olmayacağı için o yüzden bilmiyoruz gibi bisey yazmışlar . Bu konuda araştırma yoktur heralde kimse bu sekilde denek olmaz . Ama bisey olmayadabilirOnun türü. Zenginten markasından aldım
Walla kendime yapmadım zaten. Başkasına uyguladımBenre lumea var ama gözlüğü yok cok kuvvetli değil heralde atışı vermediler gözlük, ben kullanmadım hamilelikten beri. Yalniz lum3a icinde soyle yaziyor emizren ve hamileler icin bir test yapmadik etik olmayacağı için o yüzden bilmiyoruz gibi bisey yazmışlar . Bu konuda araştırma yoktur heralde kimse bu sekilde denek olmaz . Ama bisey olmayadabilir
Video için teşekkür ederim.
Bencede olmaz ama bir sorayım yanitini da buraya yazarım başka hamişler görür iyi olurBence bisey olmaz tabi bir bilgim yok yinede sorarsınız doktorunuza icinizi rahat tutun
Merhaba baya geçmiş üzerinden ama ne dedi doktorBencede olmaz ama bir sorayım yanitini da buraya yazarım başka hamişler görür iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?