bana yazar mısınız peki hamileleik düşünüyorum ama sırf bu yüzden korkuyorum bazen iyileşmeden düşünmek istemiyorumBütün kış yaşadığımdan biliyorum bu hastalığı. Eğer hamile olmamış olsaydınız birkaç şey yazardım ama sizin durum farklı o yüzden mutlaka doktora gidin o en uygun ilacı verecektir. Evde yapabileceğiniz ise ılık suyun içine bal karıştırmak olabilir. Hem boğazınızı yumuşatır, hem bebeğe zarar vermez. Normalde ben zencefil bal limon karışımı içiyorum ama zencefilin yan etkisi olabilir, o yüzden siz kullanmayın.
Normalde adaçayı düşüğe sebep olur önce bunu yazayım. Bir bardak ılık adaçayıyla gargara yapıp tükür yutma ve içme sadece gargara yap tükür bardak bitene kadar. Sabah akşam yapnasıl rahatladığını görürsün.bana yazar mısınız peki hamileleik düşünüyorum ama sırf bu yüzden korkuyorum bazen iyileşmeden düşünmek istemiyorum
heee o benim milli içeceğim oldu yaa hergün içiyorum organik adaçayı gargara değildeNormalde adaçayı düşüğe sebep olur önce bunu yazayım. Bir bardak ılık adaçayıyla gargara yapıp tükür yutma ve içme sadece gargara yap tükür bardak bitene kadar. Sabah akşam yapnasıl rahatladığını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?