Hamilelikte ferritin düşüklüğü

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.608
737
123
34
Arkadaşlar 27 haftalik hamileyim kanim iyi gidiyordu ani bir düşüş olmus bi kac defa kan ilaci kullanmadim ve cayi cok tuketiyorum o sebepden olabilirmi. Birden düşüş olmuş saglik ocağı sonucu kadin dogumcuna göster dedi. Bu sıralar virüs sebebiyle korkuyorum gitmeye de. Pekmez tuketiyordum simdi sekerim yüksek diye tuketemiyorumda sizce neden böyle oluyor bu aylarda bebeğin çokmu kan ihtiyaci artiyor acaba

Zaten bu haftalarda düzenli olarak demir takviyesi almanız gerekir öyle bir kaç defa almanız yeterli olmaz. Düzenli kullanın

Merhaba benimde ferritinim dusuk xikti hangi demir hapini kullaniyodunyz

Doktorma sordum baska bir hap mi kullanayim yada arttirayimmi dozu düşmüş baya dedim yok dedi normal.bunlar dedi kullanmaya devam et dedi

Ben gyno ferro kullaniyodum ferritin dusuk gelmis nasil articak bu canim sıkıldı saclarimda cok dokuluyo ferritine bagliyrm
Benim.saclarim.dokulmuyor ama düşmüş baya ben pekmez yiyemiyorum sekerim yuksek diye bence siz kirmizi et yiyin ve pekmez her sabah ac karnina icin baya etki ediyo

Ben maltofer kullandım bi süre, yeterli gelmeyince doktorum gyno ferro sanol verdi günde iki doz. Ama eğer çok kalsiyum tüketiyorsanız (süt ve süt ürünleri) ve çay kahveyi çok içiyorsanız demir emilimini azaltır ona dikkat edin.

Canım doktoruna whatsapptan sonucunu yolla o da sana reçete yazsın reçetenin kodunu yollasın eşin eczaneden alsin. Önemli bir şey. Ben biten ilaçlarım için böyle yapıyorum

Bu arada doktorun ferro sanol vermedi mi sana?? Kullandigin bi ilaç yok mu yani. Sakın ihmal etme

Bu arada doktorun ferro sanol vermedi mi sana?? Kullandigin bi ilaç yok mu yani. Sakın ihmal etme
Kullaniyorum canim kan ilacini. Maltofer fol kullanıyorum. Doktoruma gosterdim normal dedi bunlar olur sen kullanmaya devam et dedi

Canım doktoruna whatsapptan sonucunu yolla o da sana reçete yazsın reçetenin kodunu yollasın eşin eczaneden alsin. Önemli bir şey. Ben biten ilaçlarım için böyle yapıyorum
Bende öyle yapayim biten ilaclarim için teseklur ederim

Sanırım bana da yeterli gelmiyor bende gyno ferro yazdirayim o daha iyi oluyor sanirim. Günde iki doz nasil aliyorsunuz birini sabah ac karnina digerini de gecemi kullaniyorsunuz

Sanırım bana da yeterli gelmiyor bende gyno ferro yazdirayim o daha iyi oluyor sanirim. Günde iki doz nasil aliyorsunuz birini sabah ac karnina digerini de gecemi kullaniyorsunuz

Belki de yeterli gelmiyordur, doktorunuza danışın mutlaka. Ben ilkini kahvaltıdan bir saat önce ikinciyi de akşam yemeğinden bir saat önce alıyordum. Bu hafta kan tahlili yaptırmıştım demir yüksek çıktı. Doktorum günde bir doza düşürdü.

Çayı bırakmanız lazım, en fazla kahvaltıda bir bardak. Annem çaykolik ve bu yüzden 3 gibi bir değerle hastaneye yatmak zorunda kaldı,kan yüklemesi yapıldı şu an dozunda içiyor normale döndü.hele ki hamileyken hiç gerek yok kendinizi biraz tutun.

Dikkat edicem haklisiniz cayi tuketiyorum malesef

Dikkat edicem haklisiniz cayi tuketiyorum malesef
Gebelikte çok hararet oluyor bnm de canım çok ay çekiyor normalde hiç.içmem. gebelikte içilen bitki çayları var onlardan araştırıp için mesela haftada iki kere aslanpençesi. Hem kansızlığa iyi geliyor hem rahim kaslarını güçlendiriyor. Lohusalıkta da öneriliyor. Ben bütün gebeliklerimde kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…