Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, 2 aylık hamileyim önceden de ferritin hep düşüktü ama hamilelikte 6 ya kadar düşmüş. Doktor ilaç vermedi 1 ay sonra başlayabiliriz dedi bu değer çok düşük değil mi Hamilelik için
Sen merak etme vitaminler senin için lazım bebek alacağını alıyor cidden..
Bol yeşil mercimek öneririm ferritin için. Doğal yollardan karşılamaya bak. 12 haftalık olunca zaten takviyeye başlatır..
Sen merak etme vitaminler senin için lazım bebek alacağını alıyor cidden..
Bol yeşil mercimek öneririm ferritin için. Doğal yollardan karşılamaya bak. 12 haftalık olunca zaten takviyeye başlatır..
Merhabalar, 2 aylık hamileyim önceden de ferritin hep düşüktü ama hamilelikte 6 ya kadar düşmüş. Doktor ilaç vermedi 1 ay sonra başlayabiliriz dedi bu değer çok düşük değil mi Hamilelik için
Ferritin değerim 5.8 çıktı hemoglobin 12 yaklaşık 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bebeğe zararı olur mu acaba bu eksikliğin herhangi bir takviye kullanmıyorum
Benim de düşük çıktı. Çay kahveyi tamamen bıraktım. Kırmızı et, pekmez, yeşil mercimek gibi kan yapıcı şeyler yiyip iki saat öncesinde ve sonrasında süt ürünü tüketmiyorum.