Hamilelikte gastrit

adan0101

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2024
217
45
18
29
Kizlar gebeyim ve benim daha onceden gastrit sorunum vardi ulac aluyordum suan hamile oldugum ucin alamiyom az az oluyirdu mide bulantim ama suan daha cok olmaya ve gecmemeye basladi ne yapabilirim sizce sadece yesil elma yiyebiliyorum leblebi yada kraker yiyemiyom.

Geçmiş olsun. Kaç haftalık hamilesin? Doktorundan ilaç isteyebilirsin. Ben bulantı için prilam, yanma içim rennie içiyorum. Gerçekten hamilelikte bu durum çok zormuş, Allah yardımcımız olsun

Geçmiş olsun. Kaç haftalık hamilesin? Doktorundan ilaç isteyebilirsin. Ben bulantı için prilam, yanma içim rennie içiyorum. Gerçekten hamilelikte bu durum çok zormuş, Allah yardımcımız olsun
2. Ayima girdm doktora cuma gunu gidecegm doktorumaa sorcam ztn gercekten normal bulanti olsa neyse ama hep aclik hissi ve siskinlik mahfediyor beni

2. Ayima girdm doktora cuma gunu gidecegm doktorumaa sorcam ztn gercekten normal bulanti olsa neyse ama hep aclik hissi ve siskinlik mahfediyor beni
6-9. Haftalar sanırım pik yapıyor kuzum. Benim öyle oldu. Ben şuan 12. Haftadayım biraz biraz rahatlamaya başladım. İnşallah geçecek canım, az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…