• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte gaz sorunu... yardım edin kızlar

Ben de gaz ağrılarımı çok sancılı ve şişkin geçirdim. Doktorum 1 bardak rezene iç dedi. Çok ucuz fiyatı. Aktardan aldım. İkinci gün gaz sancılarım geçti. Her gün içtikçe bardak bittikten en fazla 10 dakka sonra rahatlamaya başladım. 2 hafta kadar içip bıraktım, çünkü artık sancım da kalmadı. Ama ağrım olduğu an içiyorum. Tavsiye ederim.
Rezene cayi ni nasil yapiyosun canim ayni sorun bendede var:(

Rezene cayi ni nasil yapiyosun canim ayni sorun bendede var:KK43:
1 tatlı kaşığı rezeneyi sıcak suda 7-8 Dakka bekleyip süzerek ılıkken içiyorum. Anason kokuyor biraz ama içilmeyecek bir tadı da yok. Gaz sorunu için çok daha beteri olsa içerdim. :KK66: Denemelisin, erkenden tesir ediyor. Geçmiş olsun şimdiden.

@Adre cim geçmiş olsun cnm, aynı sorun bende de vardı. Bir haftadr vitamin hapını almıyordum, bulantılarım yüzünden. Şimdi farkettim, kabızlık ve gaz sorunum kalmamış:KK22:
Vitamin hapının etkisi sanırım.

Cnm
ben de elevıte basladım o yaptı ne yaptıysam kar etmedı ne bılım zeytınyagı bıle ıctım :KK43: ama ılacı da bıraksam vıtamın eksıklıhgı olucak dıye onu da bırakmıyorum 5 gundur boyleyım
Cnm ilgilenirmisin bilmem am a elevitin iceriginde domuz yagioldugunu soyluyorlar int. Arastir istersen

@Adre cim geçmiş olsun cnm, aynı sorun bende de vardı. Bir haftadr vitamin hapını almıyordum, bulantılarım yüzünden. Şimdi farkettim, kabızlık ve gaz sorunum kalmamış:KK22:
Vitamin hapının etkisi sanırım.
Gecti benimki ilaci artik bi gun icip bi gun icmiom icmesek nolur yaa acaba

Drna danış cnm ama içme diyeceğini hiç zannetmiyorum.
Gerçi zehir olsa içeriz kuzularımız için:KK68:
Vitamin mineral eksikliginde bebege zarar velmez ama dislerimiz çürür falan filan bize zarar gelir yani bilemiyom dun gece ictim kabiz olmadim yarın gece icmeyi dusunuyom bakalim

Keçi sütü bulabilirsen iç canım bende Kabızlık çektiğim zaman 4 5 tane kuru Kayısı aç karnına yiyordum üstünden bir bardak ılık su içiyordum. Bide kefirde düzenler sen hiç
Bozmadan Kayısı ve ılık su iç bir kaç güne düzelir bide kendini yormadan çok hareket edip bol Sıvı tüket

Back
X