Hamilelikte gebelik şekeri sorunu

KADINIZZ

Hoş Geldin ÇıNaRıMmm...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
664
1
26
36
Ankara
Kızlar ben 32 haftalık hamileyim ve bende gebelik şekeri çıktı şimdi çok şükür diyetle ve tek doz insilünle düzene girdi. Benim sizlere sorum gebelikte bu sıkıntıyı yaşayıp doğumdan sonra devam eden yada etmeyen varmı. Bende kalıp kalmayacağını merak ediyorum.

Valla bende merak ediyorum bu konuda tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Benimde gebelik şekerim çıktı. Şimdilik diyet yapıyorum ama 2 hafta sonra doktora gidicem belki bana da insülin verecek bilmiyorum. Şekerimi düzenli ölçüyorum 1. saat tokluklarım normal 120-135 arası çıkıyor ama sabah açlığım 96-97-100 hep böyle... 95 in altında olması gerekiyor eğer düşmezse yandım. Üstelik gece yatmadan ölçüyorum normal sabah kalkıp bakıyorum yükselmiş

bende de 24. haftamda gebelik şekeri
diyetle kontrol altına aldık.insüline gerek kalmadı...başlarda çok zor oldu diyete alışmak ama şimdi alıştım..
az bi zaman kaldı inş doğumdan sonra geçer diye umut ediyorum :)

İnşallah bende senin gibi kontrol altına alırım ama şimdiden çok bunaldım sürekli moralim bozuluyor

hiç moralini bozma canım diyete uyduğun sürece sorun olmaz inşallah.diyet zor oluyo hamileyken ama bebek için dayanıcaz artık...

nasıl bir diyet yapıyosun?

bu arada yemeklerden sonra en azından 10 dak hareket et dedi doktorum...
hareket etmek şekeri düşürüyor haberin olsun...

Back
X