• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte(gebelikte)idrar yolu enfeksiyonu

Elif541

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2025
21
2
1
25
Bayanlar merhaba. Ben adetimin 8. Günü gecikmesinde kan verdim beta 51.05 çıktı 2 gün sonra yani bugün tekrar kan verdim 102.3 çıktı. Fakat ben 1 buçuk haftadır idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. İlaçta kullanamıyorum. Kadın doğum randevumda haftaya Çarşamba. Benim gibi gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Ve kullandığınız doğal bir yöntem var mı? Varsa nolur yardımcı olun çok ağrım ve yanma oluyor zor dayanıyorum 😔

Bayanlar merhaba. Ben adetimin 8. Günü gecikmesinde kan verdim beta 51.05 çıktı 2 gün sonra yani bugün tekrar kan verdim 102.3 çıktı. Fakat ben 1 buçuk haftadır idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. İlaçta kullanamıyorum. Kadın doğum randevumda haftaya Çarşamba. Benim gibi gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Ve kullandığınız doğal bir yöntem var mı? Varsa nolur yardımcı olun çok ağrım ve yanma oluyor zor dayanıyorum 😔
Çok geçmiş olsun sağlık ocağına gitmeyi deneyin bazı ilaçlar var verilebiliyo hamilelikte manurol mu manruol mu öyle bi ilaç vardı hamilelere idrar enfeksiyonunda veriyordu drlar yada toz şase şeklinde. Yada hastaneye gidip drla konuşup sıra kesmeyi deneyin. Allah korusun artmasin enfeksiyon

Önerim var ama hamiledin. Kızılcık yaban mersini bol su. Doktora danıs karbonatlı su alkali yapıyo yanma gider Allahın izniyle

Bitkisel diye doktora onaylatmadan hiçbir şey kullanmayın. İlaçlar da doğal maddelerden izole ediliyor. Bitkiler de ilaçlar gibi sınırlamalara sahip

Çok geçmiş olsun hamileliğimin büyük çoğunluğunda enfeksiyonla uğraştım, ilk üç ayda hangi ilaç kullanılır doktor daha iyi bilir fakat son üç ayda Aksef,sulcid,monurol hepsinden kullandım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım🥰 randevu gününüze kadar suyu oldukça boooll için enfeksiyonu rahatlatır, mutlaka tahlil yaptırın, geçmişler olsun🙏🏻🌸

Back
X