Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte gece baslayan mide yanması ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ruyaprenses

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
77
17
8
Kızlar Merhaba 8 haftalik hamileyim son 1 haftadır geceleri başlayan mide yanmalarımve bu durumdan dolayı uykusuzluğum var doktoruma danışıcam ama daha randevu günüm gelmedi bu süre içinde midemi nasil rahatlatabilirim.

Gaviscon double action ben de hamileyim midem de ölüyordum ne gaviscon ne protun ise yaramadı en son doktorum bunu yazdi

Teşekkür ederim doktoruma gene sorarım bu ilacı inşallah yazar artık geceleri katlanamaz hale geliyorumm
Arkadasin yazdigi ilac kana karismiyor kana karismadigi icinde gebelige zarari yok. Tadida karbonat gibi zaten icine sinmezse bir cay kasigi ingiliz karbonatini bir bardak suya karistirip icebilirsin ben bir sure oyle idare etmistim ama tam gecmesini bekleme hayal kirikligi olmasin bir sure oyle yasamayi ogrenmek gerekiyo cift yastik yat soluna dogru.. karbonat ic.. baharatli tuzli yagli yeme..

Kesinlikle gaviscon şurup. Tamamen zararsız. Doktorum kaba tabirle üstten içiyorsun direkt çıkıyor dedi kana falan karışmıyor. Ben faydasını gördüm. Bulantı yaşamadım ama mide yanması ağrısı çok yaşadım. Üstte yazan arkadaşın tavsiyesi kurtardı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…