Hamilelikte Gece Uyanması Yaşayanlar

Bende de mevcut bu durum hatta bazen nefesim tıkanıyor onada ayrı uyanıyorum..çözm bulamadım..

Nerde okudum bilmiyorum ama vücûd bebek doğduğu zaman geceleri sürekli uyanmasına ayak uyduralım diye kendini hazırlıyormuş diye okumuştum. 😊 hamile kaldığın andan itibaren o yüzden geceleri sürekli uyanırmışsın.

Nerde okudum bilmiyorum ama vücûd bebek doğduğu zaman geceleri sürekli uyanmasına ayak uyduralım diye kendini hazırlıyormuş diye okumuştum. 😊 hamile kaldığın andan itibaren o yüzden geceleri sürekli uyanırmışsın.
Aa doğru benim de bir büyüğüm senin uyandığın saatler bebeğin uyanacağı saatler demişti kocakarı efsanesi olarak🙈 senin dediğin daha mantıklı

Cnm ben hamileliğinin başından sonuna kadar hiç uzun uyku uyumadim hem bölük bölcüktü bide hamileler çokuymuş derler nerdeeeee

Son haftadayım. Bir kere uyanırsam mümkün değil tekrar uzun süre uyuyamıyorum. Hamilelikten önce uykumun ağır olmasıyla meşhurdum. Şimdi parça parça 3-4 saat uyuyabiliyorum. Ama yorgun hissetmiyorum kendimi

Son haftadayım. Bir kere uyanırsam mümkün değil tekrar uzun süre uyuyamıyorum. Hamilelikten önce uykumun ağır olmasıyla meşhurdum. Şimdi parça parça 3-4 saat uyuyabiliyorum. Ama yorgun hissetmiyorum kendimi
Hayırlısıyla kavuş bir an önce, darısı başımıza.

Aynen. Ben de hamileligimde bu sekildeydim hep. Simdi 2 bucuk aylik oglum var. Tam da hamileligimdeki gibi uyanip cocugumu emziriyorum geceleri 😁

Daha önceki hamileliğimde hiç böyle bişey yaşamadım.
Ama bunda oluyor, ansızın uyanıyorum, zor uykuya dalıyorum 😕
Hiç de öyle aşırı uyuma isteği de gelmedi..

Daha önceki hamileliğimde hiç böyle bişey yaşamadım.
Ama bunda oluyor, ansızın uyanıyorum, zor uykuya dalıyorum 😕
Hiç de öyle aşırı uyuma isteği de gelmedi..
Benim başlarda gece 11 olunca pilim bitiyordu uyuyordum şimdi maalesef 3-4 saat ancak uyuyabiliyorum son aylarda ne yapacağız bilmem

Back
X