Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim, inşallah o günleri de görürüm ama ben başka bir şey sormuştumAh cnm son zamanlarda uykuya hasret kalacaksın, suan yüzüstü yatmak İcin herşeyi feda edebilirdim dün sezeryan oldum :)
Çok ilginç bir durum demek ki yalnız değilmişim:) sebebi ne acaba merak ettim, bilen biri aydınlatsa keşkeHamileligin basindan beri boyleyim hatta ben 2 kere uyaniyorum gece 3 ve sabah 6da![]()
Oo saat başı.. o zaman neredeyse hiç sağlıklı uyuyamıyorsunBen de ben de ☝ 2. Aydan beri geceleri uyanıyorum. Bazen saat başı![]()
Maalesef tüm uykum bölünüyo gece boyunca. Kalkmışken bi de istifra ediyorumOo saat başı.. o zaman neredeyse hiç sağlıklı uyuyamıyorsun
Bu arada ikiz mi bekliyorsun![]()
Aa doğru benim de bir büyüğüm senin uyandığın saatler bebeğin uyanacağı saatler demişti kocakarı efsanesi olarakNerde okudum bilmiyorum ama vücûd bebek doğduğu zaman geceleri sürekli uyanmasına ayak uyduralım diye kendini hazırlıyormuş diye okumuştum.hamile kaldığın andan itibaren o yüzden geceleri sürekli uyanırmışsın.
Nasıl başlarsa öyle gidiyor anladığım kadarıylaCnm ben hamileliğinin başından sonuna kadar hiç uzun uyku uyumadim hem bölük bölcüktü bide hamileler çokuymuş derler nerdeeeee
Hayırlısıyla kavuş bir an önce, darısı başımıza.Son haftadayım. Bir kere uyanırsam mümkün değil tekrar uzun süre uyuyamıyorum. Hamilelikten önce uykumun ağır olmasıyla meşhurdum. Şimdi parça parça 3-4 saat uyuyabiliyorum. Ama yorgun hissetmiyorum kendimi
Aynen. Ben de hamileligimde bu sekildeydim hep. Simdi 2 bucuk aylik oglum var. Tam da hamileligimdeki gibi uyanip cocugumu emziriyorum geceleriNerde okudum bilmiyorum ama vücûd bebek doğduğu zaman geceleri sürekli uyanmasına ayak uyduralım diye kendini hazırlıyormuş diye okumuştum.hamile kaldığın andan itibaren o yüzden geceleri sürekli uyanırmışsın.
Benim başlarda gece 11 olunca pilim bitiyordu uyuyordum şimdi maalesef 3-4 saat ancak uyuyabiliyorum son aylarda ne yapacağız bilmemDaha önceki hamileliğimde hiç böyle bişey yaşamadım.
Ama bunda oluyor, ansızın uyanıyorum, zor uykuya dalıyorum
Hiç de öyle aşırı uyuma isteği de gelmedi..
Aa 3 4 saatte çok az amaBenim başlarda gece 11 olunca pilim bitiyordu uyuyordum şimdi maalesef 3-4 saat ancak uyuyabiliyorum son aylarda ne yapacağız bilmem