Hamilelikte geceleri kabus görmek

PinkMermaid

🧜🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.759
6.304
158
Kızlar son 2-3 haftadır geceleri abuk sabuk rüyalar görüyorum ,hiç huzurlu uyuyamıyorum,dün gece gördüğüm rüya mesela 500 metreden havuza atlıyordum. Gerilim dolu şeyler görüyorum hep,sizin de oluyor mu böyle

Benim de oluyor dün gece vampir öldürdüm rüyamda öyle karışık şeyler görüyorum gece uyanıp uyumak istemiyorum resmen

Hamileliğimin ilk haftalarında kesintisiz her akşam benzer rüyaları gördüm. Kafanı boşaltmaya ihtiyacın var burayı okumayı bırak kafanı bebeğinden uzaklaştır ve dikkatli olmak kosuluyla normal yaşantına dön geçiyor.

yaklaşık 2 ay kabus gördm heralde başından itibaren.Artk uyumak istemiyodum kabus görücem die.Kabuslar azaldı çok şükür ama uykusuzluk huzursuzluk devam.
İlk hamileliğimde hiç böyle değildim

Kızlar dün gece bende hayrolsun bi rüya gördüm, çiftlik gibi bi yerdeydim, inekler vardı ve at felan gördüm, hayrolsun artikkk bakalimmmm

sağol canım tavsiyene uyacağım..

Gördüğüm rüyalar benide çok korkutuyordu.etkisinden kolay kurtulamıyordum.demekki Normalmiş hepsi.Teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…