Hamilelikte geçmeyen baş ağrısı

ben de aynı durumdayım doktorum minoset verdi ama kullanmak da istemiyorum açıkcası

Ya bende parol içiyorum ama hiç faydası yok ve hiç geçmiyor bi parçam oldu artık hep agiriyo

Sizin de hiç geçmiyor mu yoksa ara sıra mi
Siz kaçıncı haftada basladi
canım valla bayadır var 15+5 deyim ben özelliklle sabah saattlerinde başlıyor. bazen öğlene kadar geçiyor bazen akşama geçiyor bazen de o gün kardeş oluyoruz hiç dinmiyor. ben bu zamana kadar bir kez ilaç aldım. türk kahvesi iyi geliyor bana bazn de yürüyüşe çıkıyorum açık hava da iyi geliyor.

b-cnım bende miğren var kızıma hamileyken çok ağır bir nöbet geçirmiştim hastanede yattım serum falan zor atlattım yani ,

kısa bir hamilelik dönemında 7 haftalıkken alındı bebeişim o dönemde de herun basım ağrıdı o zamanda lavanta yagı yla kocam masaj yaptı uyudum uyandım ılık bir duş aldım bayaa rahatlamıştım ,

lavanta yağını İbrahim saraçoğlu tavsiye ediyor , geçmiş olsun ,

ayy canım kesinlikle deneyeceğim lavanta yağını sağolasın

2 gündür başımı koparasım var 1 tane minoset içtim vicdanım da sızlıyor ama dayanılacak gibi değil normalde bu ağrılarımda iğne oluyorum ancak geçiyor.. baş parmağımla işaret parmağım arasına masaj yapıyorum bazen ağrısı hafifliyor deneyin isterseniz

Kızlar benim de tam 8 gündür geçmeyen ağrım var tansiyonum falan da normal..artık psikolojim bozuldu acile de gittim serum takıldı birgun sadece dindi gibi ama yine ağrım var önceden de migrenim vardı hamileliğinde bu yana ilk kez böyle bir ağrı çekiyorum parol hiç fayda etmiyor kafayı yiyeceğim bu ağrı yüzünden sizlerin ağrısı geçti mi ne yapayım daha

arkadaşlar eğer burun tıkanıklığınız rahat nefes alma sorununuz varsa tuzlu su yapıp burnunuzdan çekin geniz bir açılsın.sonrasında ara öğünleri sıklaştırın açlığınızı hissetmeyebilir baş ağrısı yapabilir bu telefon ekrarnına yada bilgisayar ekranına fazla bakmayın.gözle alakalı sorununuz varsa onda baktırın derim ve en çokta bol bol su içmek baş ağrısına çok iyi gelir.bunu özellikle tavsiye ediyorum. :)

Bugün 6. Gün benm de.dünden beri şiddetli çok Uykudan uyandırıyor başımın soluna böyle vuruluyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…