şiddetli baş ağrıyla napcam ?

betsenq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
15
-7
1
22
ara ara ayda 2 kere ensemden doğru bir baş ağrısı geliyor ve sanırsam tansiyona vurduğunu düşünüyorum tansiyonum 17lere 18lere çıkıyor yaşım gereği doktorlar bu tansiyon meselesini garipsediler mr çektirdim sonuç tertemiz bunun sonucunu strese yoruyorum sizce de öyle mi henim gibi baş ağrısı çeken var mı ve ne yapmalıyım

Bence tekrardan detaylı bir muayeneden gecin o kadar yüksek tansiyon normal değil.Evde kendiniz müdahale etmektense acile gidin.Senelerdir kronik migren hastasiyim her regli döneminde ve acıktığım anda yemedigimde mutlaka migrenim tutar kusturur mahveder acile gitmeden serum yemeden düzelmez bas agrısi diye önemsememezlik yapmayın bence acile gidin.Her agrida tabii ki gidilmez ama baş beyin önemli sonuçta

ara ara ayda 2 kere ensemden doğru bir baş ağrısı geliyor ve sanırsam tansiyona vurduğunu düşünüyorum tansiyonum 17lere 18lere çıkıyor yaşım gereği doktorlar bu tansiyon meselesini garipsediler mr çektirdim sonuç tertemiz bunun sonucunu strese yoruyorum sizce de öyle mi henim gibi baş ağrısı çeken var mı ve ne yapmalıyım
Şuan bas agrısıyla yazıyorum..Dolareks ıctım ve alnıma masaj yapıyorum daha da sıddetlenırse bır ortuyle hafıf baskı uyguluyorum ve karanlık oda en son care..Ben de yıllardır bulamadım cozumunu ama buaralsr asırı stresım var bumkadar sık olmasını ona baglıyorum :silah:

Benim de öyle tansiyonum oynamıyor ama boyun problemlerinden dolayı aşırı baş ağrısı çekiyorum maalesef, boyun mr cektirdiniz mi

Nörolojiye gorundunuzmu, gözlerde kasilma yüzde kasilma vs bir durum oldumu geçmiş olsun

Kalpten bir ameliyat geçirmiştim 3 yıl önce odada yanımda genç bir kız vardı daha 19-20 yaşlarında. O da tansiyon problemi ile doktora gidiyor. Aylar sonra teşhis almış boyun damarları doğuştan darmış o da tansiyon yüksekliği yapıyormuş. Boyun damarlarınızı kontrol ettirin mr da çıkmaz.

Regl öncesi veya sonrasina yakin mi bu tansiyon ve başağrısı?
Hormonlariniza ve tirioidlerinize bakildi mi?

Tiroidlerinize baktırmanızı öneririm. Tansiyonu etkileyip baş ağrısına neden olabiliyor

Back
X