- 10 Ağustos 2016
- 38
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi yalova7725
Baş ağrısı nasıl geçiyor kızlar yardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım valla bayadır var 15+5 deyim ben özelliklle sabah saattlerinde başlıyor. bazen öğlene kadar geçiyor bazen akşama geçiyor bazen de o gün kardeş oluyoruz hiç dinmiyor. ben bu zamana kadar bir kez ilaç aldım. türk kahvesi iyi geliyor bana bazn de yürüyüşe çıkıyorum açık hava da iyi geliyor.Sizin de hiç geçmiyor mu yoksa ara sıra mi
Siz kaçıncı haftada basladi
ayy canım kesinlikle deneyeceğim lavanta yağını sağolasınb-cnım bende miğren var kızıma hamileyken çok ağır bir nöbet geçirmiştim hastanede yattım serum falan zor atlattım yani ,
kısa bir hamilelik dönemında 7 haftalıkken alındı bebeişim o dönemde de herun basım ağrıdı o zamanda lavanta yagı yla kocam masaj yaptı uyudum uyandım ılık bir duş aldım bayaa rahatlamıştım ,
lavanta yağını İbrahim saraçoğlu tavsiye ediyor , geçmiş olsun ,
Minoset bebeğe zarar veriyor kuzum. Parol kullanben de aynı durumdayım doktorum minoset verdi ama kullanmak da istemiyorum açıkcası
doktor vermişti canım özellikle sordum var mı bi zararı diye yok dedi zaten bi kez kullandım bir daha da kullanmam sağolasın :)Minoset bebeğe zarar veriyor kuzum. Parol kullan