• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Gelişme Geriliği (Gelişim geriliği)

Şuan bu moralin senden gelmesi çok güzel. İzmir medicalpointteyim . Korkmamakta çakışıyorum ama elde değil belki süreç başlayıp güzel haberler almaya başlayınca ancak rahatlarım gibi geliyor. Şuan koca bir bilinmez çok korkutuyor
Merhaba bebeginiz nasil simdi? Dogdumu?

Merhaba nasılsınız bebeğiniz nasıl.benimde 20.haftada başladı plesanta çok kalınmis başka domtolra gidin dediler.gittim heyete girdik çapa da karın çevresi geride çıktı 24.hafta da 21 ile uyumlu çıkmıştı 367 gramdi karnı geride diye test yapıldı plesantada parça aldılar suyuda çok çok azaldi en son 27+6 olduk bugün kalbi hale atiyor cuma sağlık ocağınada dinledim sonuç çıkınca tekrar bebeğime bakacaklar inşallah büyümüştür bende çok.korkuyorum bebeği almak istiolsr karnimda ölçek dediler 1 aydır yaşıyor şükür kendi doktorum sonlanması tarafında ağır engelli olucağını deyip durdu halbuki organları hep.norml çıktı burun ense kalındığı fln da güzel iğne ve aspirin kullandigim halde bunlar olmuş
Bende ayni durum oldu. Cevap yazarsaniz sevinirim. Nasilsiniz

Canim 29 haftada misin suan sen imzanda öyle gördüm ama, gelişimi kacinci haftada suan? Bende doğum yaptım gecen hafta 31+2 de 900 gr. Bebegim kuvezde ama ciğer geliştirici olduğu için çok şükür solunum sıkıntısı yok. Sana yaptılar mı kac ampul oldun ciğer geliştirici?
Bende sizin durumunuz dayım bebeğiniz nasıl sağlıklı mı

Arkadaşlar merhaba, 27 haftalık hamileyim ve bebeğimin ayak ve karın çevresinde 3 hafta gelişme geriligi tespit edildi. Aynı zamanda damarda centikte görülmüştü fakat en son gittiğimiz kontrolde çentigin duzeldigini söylediler ancak kilo alımı hala çok yavaş 1 haftada 30gr almış.
Forumda çok araştırdım ama başlık bulamadım bununla alakalı. Bu durumda olan ya da geçirmiş olanlar varmi? Erken doğum riski varmış doktor öyle dedi gerçekten bu durumda olanlar erken mi ve kac kg doğum yaptı? Hamile olan Arkadaşlar da suanda kacinci haftadalar? Süreç ile alakalı ne yapıyorlar?
Gelişim geriligi olup sonradan haftasına yetisenler var mi?
Sizlerden bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var, bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum.Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, bebeğiniz nasıl oldu? Süreciniz nasıl ilerledi? Bende 23 haftalık gebeyim 3 haftalık gelişme geriliği var bebek çok çok küçük kalmış. Rahmi besleyen damarlarda kan akışı az olduğu için. Bebeğini kaybetme ihtimalin vrya gebelik zehirlenmesi yaşama ihtimalin çok yüksek dediler. Çok korkuyorum.

Back
X