- Konu Sahibi acelya_can
-
hamıleyken daha hassas oldugu doğru.ben de ılk gebelığımde hep jılet yaptım ama sonlara doğru çok zor oluyor.çünkü göbeğinde ayaklarını bıle göremıyorsun kaldı ki.....ama bu sefer sadece kasık bölgeme yapmaya başladım kendım.yanı amalıyat kesısının yapılacağı bölgeye gerısı gene jılet maalesef ben de dayanamıyorum çünkü.ha ama benım mecbur sezeryan olacak tabı senın durumun bellı değil.aman canın daha kıymetlı boşver herkes ağda mı yapıyo sankı.zaten normal doğum olacak olursa oranın ne durumda oldugunun pek bı önemı yok ama sezeryanda hasta bakıcı gelıp bakıyo uygun görmezse hemen jıletle gecıyolar üzerinden.
sakıncası olmadıgını bılıyorum ben de ağda yapıyorum 22 haftam bıtmek uzere.bizim tek derdımız canımızın acıması
gabbana ilgin için çok teşekkürler canım..birazda olsa içimi rahatlattın.. amaaaaann ...meleğimi elime alacağım gün bence daha önemli demi .ya birde şans bence 8 ay ağda yaparsın 9. ay tam yapayım derken haydi pıt bebek gelmiş jilette olsa temiz olsa yeter heralde...
rica ederim.aman bakma bızler temız ınsanlarız.hele o devlet hastanelerınde o doktorlar neler göruyorlar kımbılır.akarı var kokarı var vs vs olanı var.dediğim gibi normal doğum da zaten farketmez kalıp da temız mı değil mi onula ılgılenmıyordur dr lar ama sezeryan da mecburen kasık bölgesının temız olması lazım onda da aşağısı dert değil
22 haftada genital bölgeyi nasıl görebiliyorsun canım benim 15 haftalık genital bölgemi zor görüyorum. allah kolaylık versin....ağda herzaman temiz olanırdır ama dayanabilene tabiii....
yoo çokta fazla kilolu sayılmam ama ikinci hamilelik bende... ilki sezeryanla olmuştu. ama 4 aydan itibaren hamilelik anlaşılır duruma geliyor. benim sıkıntı ağda yaparken o bölgeyi gergin tutmak için bastırınca kendimi rahatsız hissediyorum sanki bebeğe zarar gelecekmiş gibi oluyor...çok rahat görüyorum valla.kılolu mu hamıle kaldın sen ya da eskıden de göbeğin varmıydı?bılmedım kı şimdi ben 15 haftalık da daha göbek bile çıkmaz doğru dürüst.
yoo çokta fazla kilolu sayılmam ama ikinci hamilelik bende... ilki sezeryanla olmuştu. ama 4 aydan itibaren hamilelik anlaşılır duruma geliyor. benim sıkıntı ağda yaparken o bölgeyi gergin tutmak için bastırınca kendimi rahatsız hissediyorum sanki bebeğe zarar gelecekmiş gibi oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?