hamilelikte gerilme

Kızlar her sabah kalkmadan gerilme ihtiyacı duyuyrm buna karın gerilmemde dahil.bu bebege zarar verir mi bi çözümü var mı
gerilme hareketi yapma kesinlikle bendede en başından beri o istek var ama gerinemiyorum yukarı uzanmak bile zararlıyken gerilmek nasıl riskli birşey düşün Allah korusun

gerilme hareketi yapma kesinlikle bendede en başından beri o istek var ama gerinemiyorum yukarı uzanmak bile zararlıyken gerilmek nasıl riskli birşey düşün Allah korusun
Yukarı uzanmak derken

Kızlar benim birkaç gündür karnım geriliyor. Kolumu kaldırınca bile geriliyor.
Özellikle ayaktayken acayip gergin. Bu gerginlik ağrı yapıyor. Bu durumda olan var mı? Çok mutsuz ediyor bu durum beni.

Hamilelik esnasında önerilen hamile yogası ve hamile pilatesi gibi sporların içerisinde ileri ve yukarı
doğru uzanma hareketlerinin bolca olması ve bu sporların anne adaylarına yararlı olduğunun
uzmanlar tarafından belirtilmesinden sebep, hamilelikte uzanma hareketinin sanıldığı gibi zararlı
olmadığı fikri oluşmaktadır. Uzanma gerilme hareketi yapmış birçok kadının düşük yaptığıyla ilgili birçok
hikaye bulunmasına rağmen, örneğin tezgahtar olarak çalışan ve raflardan sürekli uzanarak bir ürün
alan birçok kişinin doğumlarının da normal bir şekilde yapıldığı görülmektedir.

Kaynak: http://www.medyatv.org/hamilelikte-uzanmak-zararli-mi/

Back
X