hamılelıkte girip olmak

ahoza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
9
0
86
Bursa
slm kızlar ben tedaviyle hamıle kaldım 5 haftalık hamıleyım fakat benı çok kötu bır gırıp tuttu sizce bikki çayı kullanmalımıyım mesela ıhlamur cvp larınızı beklıyom şimdıden teşekkürlerbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

nane limon iç daha iyi bence gıribe hazırını al çok iyi o yada kendin hazırla
geçmişolsun canım bende hamileyim korkuyorum grıp olacağım diye

Benimde esim grip olmus. Galiba banada bulasiyor, bogazim yanmaya basladi. Bol bol portakal yiyorum. C vitamini iyi gelirmis. Sanada gecmis olsunnn

bende bu sene hiç olmadığım kadar çok grip oldum bol bol c vitamini al canım portakal,limon, mandalina ben bitki çayı içmiştim doktorumda önerdi ilaç içmektense doğal olan şeyler daha ii diye ıhlamur ve adaçayı içtim ama en fazla bir fincan abartmamak lazımgeçmiş olsun canım kendini ssıcak tutopuyorumnanaktan

canım bal,limon ve bi bardak ılık su bunları karıştır iç rahatlatıyo.geçmiş olsun..bu arada bende ikinci gribime yakalandım :bbo: hamileyken vücut dirençsiz oluyo galiba baya :çok üzgünüm:

geçmiş olsun cnm bende geçen aylarda 4-5 gün girip geçirdim bolbol sıvı aldım hamilelikte çok bitki çayı tavsiye edilmiyor nane kekik düşüğe sebep oluyormuş die biliyorum iki gündür yine giribim günde 2 en fazla 3 kez bal limon çok azda zencefil karıştırıp sıcak su ekleyip içiyorum zaten girip ilaç alsanda almasanda 1 haftada kendiliğinden geçen bi hastalık dinlenmeye çalış

ayy kızlar bende hastayım her yerim agrıyor gözlerim felaket oldu valla birşeyler araştırmak için girdim bende bende bal limon yapayım bari herkese geçmiş olsunn

Back
X