Doğuma Hazırlık Hamilelikte göbek tüylenmesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bhr94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
21
2
1
31
15 haftalık Hamileyim göbeğimde ince tüyler çıkmaya başladı. Ve çatlaklar oluştu. Nasıl önlem alıyosunuz

Benim bildiğin kıl gibi ona bişey yapamıyorum gebelikte çok arttı ama çatlak olmaması için hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım. Akşamları tv izlerken masaj yapıyprum onla iyi geliyo

Benim bildiğin kıl gibi ona bişey yapamıyorum gebelikte çok arttı ama çatlak olmaması için hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım. Akşamları tv izlerken masaj yapıyprum onla iyi geliyo
Bebek yağı kullanan da varmış. Çatlak için. Tüylenme doğumdan snra geçer dökülür inşallah

hamileliğin başında vardı 22.haftadayım döküldü baya. bence geçicidir. korkma

Ben lierac marka catlak kremi aldim gogusume kalcama ve gobegime iyice sürüyorum her gece dustan sonra. Baya araştırdım oyle aldım pahalı biraz ama. Bide o tüyler bende de oldu gecer herhalde

Bu arada cok enteresan bisey daha paylaşayım
Normalde lazer epilasyona gitmistim doğum öncesi ama kollarimda kalmisti kollarim icin 3 ya da 4 kez ağdaya gittim kuaföre hamileligimde. Saka gibi kolumda tüy çıkmıyor. Hamilelik mi yaradı ağda mı bilmiyorum.

Back
X