- 30 Kasım 2016
- 185
- 65
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bayan Esen
-
P.tesi sordum doktora kilo alımından oluyor dedi ordaki kemik baskı yapıyormuş batıyormuş öyle de sanırım ısrarla sordum çünkü şuan çok daha fazla acıyor üstüne kıyafet gelse yanıyor ama doğumdan sonra geçer dedi İnşallah öyle olur.Aynisi bendede oldu canım sen gittiysen yazarmisin
Valla yokta bazen dayanılmaz hal alıyor. Öyle ki kemik kırılıp çıkacak gibi batıyor. Şu kalan zaman da geçse de artık doğsa diye dua ediyorum..Bebek büyüyor oyüzden baskı hissediliyor olabilir, ben normal diye biliyorumkorkulucak birşey yok
İnşallah çok teşekkürler :)İnşallah canım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
doktora sor bence göğüs ağrısı olurdu ama kopmalar falan emzirmeden sonra oluyor diye biliyorum. Önemli birşey olabilirKızlar konuyla pek alakalı değil ama aradım aradım hiç bir yerde bulamadım. 17 haftalık hamileyim göğüslerin inanılmaz ağrıyor ve uçlarında kopmalar var yarılmış bir şekilde nedeni ne olabilir?
Canım onu
doktora sor bence göğüs ağrısı olurdu ama kopmalar falan emzirmeden sonra oluyor diye biliyorum. Önemli birşey olabilir
Ne kadarlık hamilesinBen bir süredir başka şehirdeyim, köyde. Doktoruma gidemiyorum ama bebeğimi de 1 haftadan uzun süredir pek hissedemiyorum biliyorum küçük ama yine de hissediyordum. Göğüslerin de çok sızlıyor kopuyor ve ağrı yapıyor ve sanki küçülüyor gibi çok endişeliyim ama köyden de ayrılamıyorum araba yok küçük bir şehir burası her zaman araba olmuyor köyde.
18 haftaNe kadarlık hamilesin
Hm ben 19 da hissetmeye başlamıştım belki normaldir o aralar pek hissedememen. Ama yinede bence geciktirme bir doktora görün Allah korusun bir sorun olmasın. En azından için rahat etsin geciktirme18 hafta
En kısa zamanda gitmeye çalışıcamHm ben 19 da hissetmeye başlamıştım belki normaldir o aralar pek hissedememen. Ama yinede bence geciktirme bir doktora görün Allah korusun bir sorun olmasın. En azından için rahat etsin geciktirme
İnşallah sorun yoktur içini ferah tutEn kısa zamanda gitmeye çalışıcam
Benim o haftalarda olmadı canım ama şuan sorarsan evde bile duramıyorum hem sıcaktan hemde aşırı yorgunluk oluyor. Bugün hastaneye gittim gelene kadar hem karnım hem bacaklarım çok ağrıdı artık kolay kolay geçmiyor da. Sanırım senin vücudun hassas biraz ve alışması zor olmuş oabilir. Yada bir rahatsızlıktan dolayı. Ama şu bir gerçek ki hamilelik 9 aylık bir hastalık gibi :) Bebeklerimiz ne kadar rahat olsa da ki umuyorum öyledir biz çok zorlanıyoruz. Allah yardım etsin İnşallah çektiğimize değsin..Merhaba arkadaşlar ben 20haftalik gebey m ama gebeliği kabullenmek dim biraz yorucu bir gebelik oldu tansiyon düşüklüğü sebebini bilmediğim halsizlik titreme acil e gidip serum taktırma bayagi yordu beni vesanki gebe değilde hastalığa yakalanmış gibi hissediyorum kendimi arada sizleri okuyup motive oldum bugün de bende yazmak istedim.. evden dışarı hastaneye çıktım çoğunlukla alış veriş yapacak dışarı çıkacak çok Takatim ve cesaret m olmadı baş dönmesi baygınlık hissi oluyor.. Sizlern böyle sıkıntısı oldumu
canm konuyu önceden açmışsin ama aynı ağrılar bende de oluyor ne zaman geçti ve ne yaptin hafifletmek içinMerhaba bayanlar 23+3 günlük hamileyim. Sağ göğüs altında ara sıra ağrılar hissediyordum. Yemek yerken veya uzun süre otururken sanırım aldığım kilodan ağırlık yapıyordu. Fakat şimdi o ağrı yerini acıya bıraktı. Haftasonu dr. randevum var ama o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Sütyen bile takamıyorum dokununca acıyor sızlıyor kısa sürüyor ama inanılmaz bir acı bu ara ara da sancı giriyor. Sizce bir sorun mu var ?
Merhaba bayanlar 23+3 günlük hamileyim. Sağ göğüs altında ara sıra ağrılar hissediyordum. Yemek yerken veya uzun süre otururken sanırım aldığım kilodan ağırlık yapıyordu. Fakat şimdi o ağrı yerini acıya bıraktı. Haftasonu dr. randevum var ama o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Sütyen bile takamıyorum dokununca acıyor sızlıyor kısa sürüyor ama inanılmaz bir acı bu ara ara da sancı giriyor. Sizce bir sorun mu var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?