Hamilelikte göğüs altında şişlik olur mu?

Metanira

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
331
48
118
Merhaba, biraz önce eşimin yanlışlıkla elinin çarpmasıyla göğsümün altında acı duydum. Sonrasında refleksle dokunduğumda göğüs altında şişlik olduğunu hissettim. Sol meme altında daha belirgin, sağ meme altında da var ama soldaki kadar belirgin değil. Hafif sert gibi ama yumru gibi de değil, şişlik gibi... Otururken dokunuyorum belli olmuyor, ayaktayken dokunduğumda hissediyorum. Tedirgin oldum, hamilelikten filan mı kaynaklanıyo acaba diye kafama takıldı. Neden olurki bu şişlik? Bilgisi olan varsa, yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar? o_O

Belki hormonlarla alakalıdır. İki gebeligimde de yasamadim.İhmal etmeden bi doktora gorunun, hem icinizde rahat eder.

fibroadenom falan varsa belki hamilelikte büyümüştür..
bnce bir genel cerraha göğüs muayenesi yaptırın içiniz rahatlar..ihmal etmeyın

Teşekkür ederim, yazdığınız için... Önümüzdeki günlerde doktor randevum var. Bunu mutlaka sorucam, iç organlardan filan kaynaklanıyo ya da hamilelikten kayanaklanıyo desem ilk defa farkettim oyüzden bu tedirgin etti biraz beni. Umarım ciddi bişey değildir...

Teşekkür ederim, yazdığınız için... Önümüzdeki günlerde doktor randevum var. Bunu mutlaka sorucam, iç organlardan filan kaynaklanıyo ya da hamilelikten kayanaklanıyo desem ilk defa farkettim oyüzden bu tedirgin etti biraz beni. Umarım ciddi bişey değildir...

rica ederim..
ALLAH hayırlarla karşılaştırsın :)

Back
X