Hamilelikte Göğüs Hassasiyeti ve Çatlaklar

Krdln_bjk1903

Huzur...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
154
85
98
29
Denizli
Kızlar gelin bilgilerimizi birbirimizle paylaşalım 9 haftalık hamişimm ama göğüslerim balon gibi oldu şimdiden göğüslerim de çatlaklar meydana geldi vazelin ve bapantol kullanıyorum tavsiyelerinizi paylaşırsanız birbirimize destek ve yardımcı oluruz

Kızlar gelin bilgilerimizi birbirimizle paylaşalım 9 haftalık hamişimm ama göğüslerim balon gibi oldu şimdiden göğüslerim de çatlaklar meydana geldi vazelin ve bapantol kullanıyorum tavsiyelerinizi paylaşırsanız birbirimize destek ve yardımcı oluruz
Merhaba..
Ben ilk 16 hafta bebe yağı kullandım. Sonra da Mustela krem kullanmaya başladım. Şimdilik çatlağım hiç yok. Önemli olan cildinizin nemli kalması. Bol su içmeyi ihmal etmeyin. Bence biraz da yapıyla alakalı..

Bebişinizi sağlikla kucağınıza almanız dileğimle ;)

Bol su ve krem olarak Lierac

Vazelin kullanmayin ya .Petrol ürünü .Dogal yaglar kullanin kakao yagi ,hindistan cevizi yağı gibi

Benim de yaklaşık olarak 14-15.haftada çatlak oldu göğüslerimin altında, hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Hassaslık 7. 8. haftadan beri yoktu bu hafta biraz başladı yine. Yağ sürerek rahatlatmaya çalışıyorum. Bol su için ve yağlanın. Yapacak başka birşey yok şu aşamada.

Benim de en büyük belirtim göğüs şişkinliği ve ağrıları oluyor, Hindistan cevizi yağı sürüyorum , iki gunde bir duştan sonra, ilerleyen zamanlarda badem buğday yağı kullanmayı düşünüyorum ,umarım işe yarar

Merhaba..
Ben ilk 16 hafta bebe yağı kullandım. Sonra da Mustela krem kullanmaya başladım. Şimdilik çatlağım hiç yok. Önemli olan cildinizin nemli kalması. Bol su içmeyi ihmal etmeyin. Bence biraz da yapıyla alakalı..

Bebişinizi sağlikla kucağınıza almanız dileğimle :KK66:
Bebek. Yağı aklıma gelmemişti canım bi denemek lazım sağolasın

Back
X