Hamilelikte göğüs tüyleri

wassermeloneblume

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1.032
1.117
83
32
Kizlar yedi aylik hamileyim, pko var bende sanırım ondan kaynakli gogus ucunda ve gogus bolgemde kndimi bldim bileli tuyler var.Agda ile almak istiyorum.Doguma yakin bir zarari olur mu sut bezlerine faln.Cok canımı sıkıyorlar.

Ben epilatörle alıyorum hiç hissedilmiyor bile, ama hamilelikte hormonlardan mıdır nedir çok çabuk uzuyor bütün tüyler 1 hafta dayanmıyor

Dogum
Kizlar yedi aylik hamileyim, pko var bende sanırım ondan kaynakli gogus ucunda ve gogus bolgemde kndimi bldim bileli tuyler var.Agda ile almak istiyorum.Doguma yakin bir zarari olur mu sut bezlerine faln.Cok canımı sıkıyorlar.
Dogumdan sonra döküleceğine dair video izlemiştim. Almadan önce bi araştırın derim

Hamlelikti salgılanan hormonlar yüzündn vücudmzdek tüylr çoğar, arrtar . Doğumdan sonra gçr
.eğer hamleliğinde arttıysa uğraşma derim..

Hamlelikti salgılanan hormonlar yüzündn vücudmzdek tüylr çoğar, arrtar . Doğumdan sonra gçr
.eğer hamleliğinde arttıysa uğraşma derim..
Yok artmadi aslnda hep vardi
Smdi doğum faln derken mahcup olmak istemiyorum hemsirelere flan görecekler snucta nrmalde pek almzdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…