hamilelikte gögüs

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
643
Avusturya
selam hanimlar.hamileyken gögüsleriniz nasil.ilk belirti olarak gögüslerin sinyal verdigi biri varmi.gögüslerim 2-3 gündür aciyor 2 kati büyüdü ve icinde semsert bir kitle var.sizce bu neden olabilir.

hamile olabilirisn belki göğüsler hamile olunca dolgunlaşır büyür farkedersin zaten ama test yapman yada dr gitmeden kesin öğrenemessin

benim en belirgin hamilelik belirtim gogus agrimdi..ve goguslerim haddinden fazla sismisti..sebebini merak ederken hamile oldugumu ogrenmistim :)2,5 aylik hamileyim ayni gogus agrisi katlanarak devam etmekte..

tesekkür ederim cevaplariniz icin.evet adet olmadan 1 1 bucuk hafta öncedende siser benim gögüslerim acir ama bu adet öncesi gibi degil resmen 2 kati sistiler ve aci.uyuren saga dönsem aciyor sola dönsem aciyor.ama güzel yani cok güzel diklestiler :))))semsert.esim dünden beri basimin etini yiyor doktora git normal degil diye.cünki icindede sem sert yumruk büyüklügünde bir kitle varmis gibi zaten onlar aciyor.hamilelikte öle bisey varmi..

Kitle derken? Nasil bir kitle?
Benim ilk belirtim (oldukca erken donemde) goguslerimden geldi.
Zaten buyuk olan goguslerim bayagi buyudu. Ama en canimi acitan
(camasir surtunse bile) uclari. Cok hassas. Ama gogus icinde
ayri bir sekilde bir kitle farketmedim hic. Simdi yazini okuyunca da
Kontrol ettim farkli bir kitleden ziyade, tum gogus sert bende.
Insellah hamilesindir:)))

canım süt bezleri büyüdüğü için göğüslerin sertleşip büyüyor... ağrılar hiç geçmiyor hafiflese de hamileliğin ilerleyen dönemlerindede olacak..... merak etme göğüslerin bebeğini emzirmek için hazırlık yapıyor.....:emir_bebek:

benimde ilk belirtim göğüslerimin çok hassaslaşması ve dolgnlaşmasıydı
ki hala bile geceleri yatakda dönerken acıyla uyanıyorum, o denli acıyorlar.
henüz 8 haftalık olmamıza rağmen

tesekkürler hanimlar hayirli hamilelik gecirmenizi diliyorum.insallah bende hamileyimdir bekleyip görecegiz belkide adet belirtisidir ümitlenmek istemiyorum

Back
X