damarlar ten rengine gore degisiyo canim.hem herkesin ayni olcak doye bisey yok.benim tenim beyaz en ince damarlari bile gorebiliyrm 12 haftaligm suan.akinti falan olmaz henüz doguma yakin olur diye biliyrm ben ama genede bilen daha iyi bilir.kimisinin cok agirirmis kimisinin hic agirmazmis.benm agirdi baya 11 haftaya girince hafifledi ve sadece uclari buyudu hic takma bak az kalmis yavruna kavusmaya hayirlisiyla bende goreym o gunleri insallah saglikla alalim kucagimizaHanımlar 31.haftamdayım zaten ufak gögüslü biriyim ama göğüslerim de en ufak büyüme damarlanma (hani damarlar belirginleşirmiş ya yeşil yeşil süt oluştuğuna dair) yada bahsedildiği gibi akıntı falan olmuyor bu kafama çok takılıyor stres yapmaya başladım yoksa sütüm olmayacakmı falan diye doktorumada sormaya utanıyorum benimle aynı durumu yaşayan varmı aranızda yada bilgisi olan
Bende beyaz tenliyim canım hiç belli değil damarlar ben aslında takılmıyordum bu konuya facebook ta takip ettiğim bi grup var benimle aynı haftada olanlar yazıyorlar hep işte göğüslerim iki beden büyüdü damarlandı yada süt gibi bi şey akmaya başladı falan diye bunları okuyunca kafama takmaya başladım neden bi değişiklik yok diye amin az kaldı artık kavuşmamıza bizim hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım hepimiz Allah sanada göstersin bu günleri inşallahdamarlar ten rengine gore degisiyo canim.hem herkesin ayni olcak doye bisey yok.benim tenim beyaz en ince damarlari bile gorebiliyrm 12 haftaligm suan.akinti falan olmaz henüz doguma yakin olur diye biliyrm ben ama genede bilen daha iyi bilir.kimisinin cok agirirmis kimisinin hic agirmazmis.benm agirdi baya 11 haftaya girince hafifledi ve sadece uclari buyudu hic takma bak az kalmis yavruna kavusmaya hayirlisiyla bende goreym o gunleri insallah saglikla alalim kucagimiza
İnşallah canım bende çok zayıftım evlendiğimde boyumda var bide evlendikten sonra 3-4 kilo aldım ama hamileliğim başladığında genede zayıftım şuanda 11 kilo aldım toplamda bende ufak göğüslüyüm aslında bu durumu kafama takmıyordum facebook ta takip ettiğim grupta benimle aynı haftada olanlar işte göğüslerim iki beden büyüdü damarlar çok belli süte benzer akıntı oluyor falan yazdıklarını görünce kafama takılmaya başladı stres olmaya başladı neden bende bu belirtiler yok diye sütmü olmuyor diye siz böyle yazınca içim biraz rahatladı inşallah benimde olur sizin gibi ama benim sezeryan olacakCanım zayıf bir kadınım evlenir evlenmez hamile kaldım ve sabada zayıfladım hiç kilo almadım. Göğüslerim ufaktı zaten .gebeliğim boyunca hiç değişmedi. Doğuma girdiğim zaman bile ufaktı. Sancı çekmeye başladım sancı odasında ve bebeğimi kucağıma aldığımda emzir dddi ebe çataldan iner inmez göğsümü açtım ve şok oldum hayatımda bu kadar büyük hiç olmamışlardı resmen damarlar fırlacak gibi şişmişti. Korkma o bebeği rabbim kucağına vereceği anı bekliyor
amin canim insallah sagolasn.hic takma milletin surekli midesi bulanir benm bulanmadi bastan taktim ama bebekler iyise sorun yok.kendimzii bebegi uzmekten baska bisey yapmiyrz hic takma saglikla kucagina alirsn insallahBende beyaz tenliyim canım hiç belli değil damarlar ben aslında takılmıyordum bu konuya facebook ta takip ettiğim bi grup var benimle aynı haftada olanlar yazıyorlar hep işte göğüslerim iki beden büyüdü damarlandı yada süt gibi bi şey akmaya başladı falan diye bunları okuyunca kafama takmaya başladım neden bi değişiklik yok diye amin az kaldı artık kavuşmamıza bizim hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım hepimiz Allah sanada göstersin bu günleri inşallah
Hanımlar 31.haftamdayım zaten ufak gögüslü biriyim ama göğüslerim de en ufak büyüme damarlanma (hani damarlar belirginleşirmiş ya yeşil yeşil süt oluştuğuna dair) yada bahsedildiği gibi akıntı falan olmuyor bu kafama çok takılıyor stres yapmaya başladım yoksa sütüm olmayacakmı falan diye doktorumada sormaya utanıyorum benimle aynı durumu yaşayan varmı aranızda yada bilgisi olan
Canım arkadaşımın göğüsleri çok büyümüştü ama hiç sütü olamamıştı benim minicik göğüslerim Doğumdan sonra süt dolunca büyüdü çok şükür kızım içiyordu artıyordu bile takma kafanaİnşallah canım bende çok zayıftım evlendiğimde boyumda var bide evlendikten sonra 3-4 kilo aldım ama hamileliğim başladığında genede zayıftım şuanda 11 kilo aldım toplamda bende ufak göğüslüyüm aslında bu durumu kafama takmıyordum facebook ta takip ettiğim grupta benimle aynı haftada olanlar işte göğüslerim iki beden büyüdü damarlar çok belli süte benzer akıntı oluyor falan yazdıklarını görünce kafama takılmaya başladı stres olmaya başladı neden bende bu belirtiler yok diye sütmü olmuyor diye siz böyle yazınca içim biraz rahatladı inşallah benimde olur sizin gibi ama benim sezeryan olacakbel fıtığım var doktor normal doğum riskli senin için dedi
Siz böyle deyince rahatladım biraz ya ne bileyim herkesten aynı şeyleri duyunca insan kendinde eksiklik hissediyor bende niye yok bu belirtiler diyeGöğüslerim hamileliğim boyunca kafam kadar oldu, tshirt bile değdiği an acırdı.
Arada sırada sıvı geldi ama bebeğim doğduktan 4 sonra anca süt geldi o da 1 çay kaşığı.
Yani büyümesi, akıntı olması süte delalet değil, bizzat yaşamış oldum.
Hiç kafanıza takmayın.
Yok tabiki biliyorum dokunulmayacağını benim kasdettiğim belirtiler dışardan bakıldığında görülenler büyüme damarlanma vs bunlar yok birde akıntıdan bahsediyorlar takip ettiğim grupta bunları okuyunca insan panikliyor bende niye yok diye.mesele zaten doktora sormaya utanmamGöğüslerini çok kontrol etme elinle bakma Doğum ü uyarırsın dikkatli olun hekiminize danışın bence
Öyle mi diyorsunuz sağolun ya içim rahatladıBende de doğum yapana kadar hiç belirti olmadı. Kızım 23 aylık hala emiyor. Süt emzirdikçe artar. Bi sağlık sıkıntısı olmadığı sürece her annenin sütü bebeğine yeter. Formül bol bol emzirmek
Öyle mi canım ya çok teşekkür ederim cidden çok takmaya başlamıştım bu durumu bide ilk hamileliğim tecrübem yok birde böyle şeyler okuyunca bi tuhaflık bende bi eksiklikmi var diye düşünmeye başladım sütmü olmuyor yoksa diyeCanım arkadaşımın göğüsleri çok büyümüştü ama hiç sütü olamamıştı benim minicik göğüslerim Doğumdan sonra süt dolunca büyüdü çok şükür kızım içiyordu artıyordu bile takma kafana
Göğüs meselesi yapı meselesi. Bide zayıfsan illaki çok büyük olmuyor . Ama sana şunu söyleyim 18 ay emzirdim. Emzirmeyi bırakınca göğüslerim bekarlık dönemlerindeki gibiydi bence güzel bi avantaj :))Öyle mi canım ya çok teşekkür ederim cidden çok takmaya başlamıştım bu durumu bide ilk hamileliğim tecrübem yok birde böyle şeyler okuyunca bi tuhaflık bende bi eksiklikmi var diye düşünmeye başladım sütmü olmuyor yoksa diye
Ben beyaz tenliyim ama yinede belli olmuyor damarlar inşallah ya sütümün olmasını çok istiyorum emzirebilmek istiyorumBende belli olurdu damarlar ama ten rengi ve genetiğinde çok etkisi var bana göre.
doğum yapıp odama geçinceye kadar sütüm yoktu akıntı falanda. Ama inanamadım bebeği kucağıma aldığında Rabbim süt doldurnuştu içini. Kaygı etme ayrıca doğumunla beraber gelicektir sütün
Evet hep küçük göğüslüydüm evlendiğimde 48 kiloydum 1.65 boyum var hamileliğe başladığımda 54 tüm şuan 65 kilodayım 33haftalık oldum yani hiç sarkmayacaklar mesela ama küçük göğüslü olmak avantajmı bilemiyorum artıkGöğüs meselesi yapı meselesi. Bide zayıfsan illaki çok büyük olmuyor . Ama sana şunu söyleyim 18 ay emzirdim. Emzirmeyi bırakınca göğüslerim bekarlık dönemlerindeki gibiydi bence güzel bi avantaj :))
Göğüs meselesi yapı meselesi. Bide zayıfsan illaki çok büyük olmuyor . Ama sana şunu söyleyim 18 ay emzirdim. Emzirmeyi bırakınca göğüslerim bekarlık dönemlerindeki gibiydi bence güzel bi avantaj :))
Bence gebelik sonrası için bir avantaj sonuçta kadınız güzel görünsün isteriz eşlerimiz var :)Evet hep küçük göğüslüydüm evlendiğimde 48 kiloydum 1.65 boyum var hamileliğe başladığımda 54 tüm şuan 65 kilodayım 33haftalık oldum yani hiç sarkmayacaklar mesela ama küçük göğüslü olmak avantajmı bilemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?