Hamilelikte Göğüslerde Fibroadenom Kist

imena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
29
37
38
36
Merhabalar kızlar.Bi sorunum var.Benim sağ göğsümde 4 solda 5 olmak üzerine toplam 9 tane fibroadenom kistim var. 6 ayda bir usg kontrolü yaptırıyorum.Şu an hamileyim ve gögüslerim çok şişti kistler de şişti diye düşünüyorum.benim gibi bu illeti olanlar ve hamile kalanlar yardımcı olabilir misiniz bana.hamilelik süresince devam ediyor mu bu şişlik ve doğumdan sonra emzirmede sorun çıkarıyor mu kistler????

Aynı sorun bende de var.kontrollere gidebilcekmiyiz aceba göğüs yapısı değişiyo sonuçta içi dolu dolu hamilelik sıkıntı yaratırmı aceba birsürü şey düşünüyorum bi bilen varsa yazsın lütfen

Kızlar bende de var en son hamile kalmadan önce gittim doktora özellikle hamile kaldığım zaman nasıl olur diye sordum.emzirme döneminde küçülür eriyebilir dedi herhangi bi sıkıntı yaşamazsın dedi. İstersen alalım bi zararı yok gerçi dedi ama hemen ardından hamile kalınca kaldı. Benimde bu ara kafama takıldı ne olur ne olmaz bi dahaki kontrolde sorcam doktoruma.

Kontrole gitsek oluyomu aceba hani göğsün yapısı değişiyoya içi dolu dolu yanlışlık yapılmasın sonra

Onu bilemicem ben öncesinde gitmiştim çünkü. Ama sanki burda bi arkadaş gittiğini söylemişti hamileyken öyle aklımda kalmış. Düzenli kontrole gidiyormuydun canım? Aklında kalmasın git istersen ya da doktorunla konuş önce.

Benim kontrole daha 4 ay var 2 yıldır aynı boyuttalar ne büyüyor ne küçülüyor.Valla adet dönemlerinde şişiyolardı acısını çekiyordum ama hamilelikte daha da büyüdüler ve çok hassslaştılar.Napıcam böyle bilmiyorum tek umudum herkesin süt verince küçülür demeleri.

Evet emzirme döneminde küçülür dedi doktor banada.inşallah öyle olur.bende pek ağrı olmuyor

Back
X