Hamilelikte göğüslerde lekelenme

Zeyzey86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
11
12
3
Merhaba, benim normalde göğüsün kahverengi kısmı epey büyük ergenlikten beri böyle doktora gitmiştim olabilir yapısal dedi.. Şimdi hamileyim 18 haftalık o kahverengi bölge daha da büyüdü gibi ve sağ göğsümde kahverengi bölgede leke gibi şeyler oluştu. Minik minik kahverengi leke gibi şeyler hamilelikte olur mu bunlar doktoruma sorucam ama randevuma var aklıma takıldı... Yüzde ciltte leke olur diyolar ama göğüste de olur mu acaba

Oluyo normal koyulasiyo rengi dogumdan sonra da devam ediyo sonra normale donuyo

Merhaba, benim normalde göğüsün kahverengi kısmı epey büyük ergenlikten beri böyle doktora gitmiştim olabilir yapısal dedi.. Şimdi hamileyim 18 haftalık o kahverengi bölge daha da büyüdü gibi ve sağ göğsümde kahverengi bölgede leke gibi şeyler oluştu. Minik minik kahverengi leke gibi şeyler hamilelikte olur mu bunlar doktoruma sorucam ama randevuma var aklıma takıldı... Yüzde ciltte leke olur diyolar ama göğüste de olur mu acaba
Senin durumun aynısı bende var son aylarda daha da yayılıyor ama yaşadıkların çok normal

Kızlar 3 yıl olmuş ama aynı dert bende var valla bebek dogalı 8 ay oldu leke duryor emzirdiğiniz içinmi geçmiyor ne zaman geçecek acaba valla insan morali çok bozuluyor kalabalıkta bile emzirilmiyor

Back
X